Samsung'dan iPhone müşterilerine kıyak!

Samsung'dan, iPhone kuyruğundaki Apple müşterilerine görülmemiş bir hizmet geldi!

Samsung'dan görülmemiş kıyak!

Apple'ın yeni cihazları iPhone 6S ve iPhone 6S Plus 25 Eylül itibariyle milyonlarca kişinin eline ulaşmaya başladı. Tüketiciler yeni nesil akıllı telefonlara sahip olmak için kuyrukta bekleyip mağaza önlerinde kamp kurmayı bile göze alıyorlar.

Güney Kore'li teknoloji devi Samsung'un Apple müşterilerini kendi tarafına çekmek için çeşitli yollar denediği biliniyor. Ancak şirket bu kez çok farklı bir yönteme başvurmuş durumda. Londra'nın Regent Street bölgesindeki Apple Store mağazasında bulunan müşteriler geçtiğimiz günlerde Samsung tarafından trollendiler.

IBTimes kaynaklı habere göre Samsung, Apple mağazasında iPhone 6s için kuyrukta bekleyen müşterilere ücretsiz olarak yastık, battaniye ve su dağıttı. Haberle ilgili çok fazla ayrıntıya yer verilmezken, Samsung'un bu kez farklı bir kanaldan girerek reklam yaptığı ve bu konuda amacına ulaştığı bildiriliyor.

Samsung son olarak Galaxy S6 edge+ ve Note 5 cihazlarını satışa sunmuştu ancak Galaxy Note 5 İngiltere de piyasaya sürülmemişti. Apple'ın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus cihazları ise 25 Eylül itibariyle tüm dünyada satışa sunulmuş durumda.

Okuyucu Yorumları