Samsung’dan Nabız Ölçer MP3 Çalar

Samsung’un yeni MP3 Çalar’ı YP-60, spor yaparken müzik dinlemekten hoşlananlara en sağlıklı biçimde spor yapma olanağı sunuyor. Spor yaparken müzik dinleme olanağı sağlayan yeni YP-60 MP3 Çalar, aynı zamanda kullanıcıların sağlığına da özen gösteriyor.

Samsung’dan Nabız Ölçer MP3 Çalar

Spor yaparken herhangi bir sağlık sorunu yaşamak istemeyenlerin tercih edeceği yeni YP-60 MP3 Çalar, nabız ölçme ve kalori hesaplama özelliğine sahip. Koşarken veya bisiklete binerken giysinin üzerine takılabilen cihaz sayesinde artık müzik dinleyerek en sağlıklı şekilde spor yapmak ve kaç kalori yaktığını görmek mümkün olabilecek. YP-60’ın kronometresi de bulunuyor.

Samsung’un MP3 dışında WMA, ASF, OGG formatlarını da destekleyen yeni sportif MP3 Çalar’ı 256 MB dahili belleğe, FM Radyo ve FM Radyo’dan MP3 formatında kayıt yapabilme özelliğine de sahip.

SRS WOW 3-D Surround ses sistemi bulunan MP3 Çalar, 15 saat boyunca kullanılabiliyor.

YP-T5 ile eğlence cebinizde!

Samsung’un geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan bir diğer MP3 Çalar’ı da YP-T5. Kompakt tasarımı ve cebe girecek kadar küçük olması nedeniyle yürüyüş, kayak, bisiklet gibi Outdoor spor aktivitelerini eğlenceli hale getiren ürün, radyo ve dışarıdan MP3 formatında ses kayıt özelliğine sahip. 1 adet AAA pil ile 15 saat kullanılabiliyor ve taşınabilir hafıza birimi çok sayıda formatı destekliyor. 4 satır grafik LCD ekranı olan YP-T5, MP3 sadece bir kalem pil büyüklüğünde.

YP-60

Sportif Fonksiyonlar
Nabız ölçme
Kalori hesaplama
Kronometre
Kullanıcı veritabanı oluşturma

Teknik Özellikler
SRS WOW 3-D Surround ses çıkışı
MP3, WMA, ASF, OGG format destekli
256 MB dahili bellek
FM Radyo
FM’den MP3 formatında kayıt
15 saat kullanım (Li-Polymer pil ile)

Okuyucu Yorumları