Samsung'dan Önümüzdeki 10 Yıl İçin Dev İddia!

Samsung CEO'su DJ Koh, akıllı telefon pazarına ilişkin önümüzdeki 10 yıl için önenmli bir iddiada bulundu.

Samsung'dan "10 yıl" iddiası!

Samsung, dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olabilir, ancak son yıllarda özellikle Çin pazarındaki teknoloji devlerinin de global pazarda ağırlığını hissettirmesiyle bir miktar düşüşe tanıklık etti. Öte yandan 3 aylık faaliyet kar oranlarında da yüzde 60'lık bir düşüş öngörülen Samsung için şu sıralar biraz baskı altında olduğunu söyleyebiliriz. Fakat buna karşın özellikle Samsung Mobile CEO'su DJ Koh, şirketin geleceği hakkında önemli iddialar var.

DJ Koh, bir Fransız gazetesi Le Figaro ile yaptığı röportajda katlanabilir akıllı telefonlar, 5G, yapay zeka gibi fütüristik teknolojiler ve bunların gündelik hayatımıza etkilerinden bahsederken, Samsung'un tüm bunların neticesinde eski büyüsünü kazanacağını da açıklamış.

Koh, "Akıllı telefon pazarında küresel bir lider olarak önceliğimiz her zaman, ürünlerimiz ve hizmetlerimizi tüketicilerimize anlamlı yenilikler sunmak için geliştirmek olmuştur. Samsung, akıllı telefon pazarında 10 yıldır lider konumda ve yeni mobil deneyimlerim geliştirmeye ve hayal etmeye devam ederek önümüzdeki 10 boyunca da bu konumunu koruyarak yoluna devam edecektir."

Röportajın devamında katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'a da değinen DJ Koh, Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'dan da oldukça umutlu. "Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu yalnızca yeni bir kategori değil, mobil endüstrinin bir sonraki aşaması, diyen DJ Koh, katlanabilir akıllı telefonlar için büyük bir potansiyel olduğunu da vurgulamış.

Bu arada Galaxy Fold'un 26 Nisan'da ABD'de satışa sunulacağı bilgisini de verelim. 15 Avrupa bölgesinde ise 3 Mayıs'ta satışa çıkacak olan Galaxy Fold için Türkiye tarihi henüz netlik kazanmış değil.

Okuyucu Yorumları