Samsung'dan özel bir Galaxy S7 geliyor!

Samsung, amiral gemisi ceplerinin özel sürümlerini satışa sunma geleneğini, Galaxy S7 ile sürdürüyor

Özel bir Galaxy S7 geliyor!

Samsung'un, amiral gemisi telefon modellerinin özel sürümlerini sunması alışılmadık bir şey değil ve firmanın şu anda Galaxy S7 veya Galaxy S7 Edge için yaptığı tam olarak bu. Koreli dev, yeni amiral gemilerinin özel olimpiyat sürümlerinin üzerinde çalışıyor olabilir.

Hero2_Olympic_edition kod adlı bir cihazın geliştirilmekte olduğu konuşuluyor. Galaxy S6'nın kod adı Hero idi ve Galaxy S7 de Hero 2 olarak tanınmaktaydı. Bu da Samsung'un üzerinde çalıştığı projeyi oldukça açık bir şekilde ortaya koyuyor.

Samsung, bu yılın erken dönemlerinde olimpiyatları sanal gerçeklik dünyasına getireceğini duyurmuştu ve kaynakların söylediğine göre IOC_Olympic_app ve Rio2016_WOW_Olympic_app kod adlı iki uygulama da şu anda gelişim aşamasında. Galaxy S7 Olympic Edition büyük ihtimal ile popüler spor etkinliğinin VR halinin içeriği yüklü şekilde sunulması söz konusu gözüküyor. Hatta bu önerinin içerisine bir Gear VR'ın da bedavaya verilmesi ihtimali bulunmakta. Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in ön siparişlerinde de bu teklifi sunmuştu.

Tabii ki, her zaman olduğu gibi, bu erken bilginin tamamen doğru olmama ihtimali olabilir. Ancak Samsung'un uzun süredir olimpiyatların ortağı olduğu düşünülürse, Galaxy S7'nin bu tarz bir sürümünün sunulması şaşırtıcı olmaz. Galaxy Note 3 de benzer bir özel sürüme sahipti ve sanal gerçekliğin bu yıl başladığı atılım düşünülürse, Samsung'un olimpiyat ortaklığını bir adım ileri götürerek Galaxy S7 Olimpiyat Sürümü'nü sunması olası gözüküyor...

Okuyucu Yorumları