Samsung'dan S7 ve S7 edge'e güncelleme!

Samsung, Gaalxy S7 ve S7 edge için Android 7.0'a giden yolda bir adım daha attı!

Android 7.0'a bir adım daha!

Teknoloji devi Samsung, bir yandan batarya sorunları yaşayan ve patlamalara yol açarak birçok kullanıcıyı doğrudan riske atan Note 7'nin yol açtığı meselelerle uğraşırken diğer yandan da diğer Galaxy cihazlarını ihmal etmemeye çalışıyor.

Daha önce yapılan duyurularda Samsung'un kendi Android 7.0 Nougat mimarisini Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge üzerinde test ettiği ortaya çıkmıştı. Bu güncellemenin yakında yayınlanması ve beraberinde Grace UX arayüzü ve bazı performans geliştirmelerini getirmesi bekleniyordu.

Fakat henüz her iki cihaza da Android 7.0 güncellemesi gelmiş değil. Diğer yandan Tech Times'da yer alan rapora göre T-Mobile kullanan S7 ve S7 edge sahipleri söz konusu GSM operatörü aracılığıyla en son yayınlanan 1 Eylül güvenlik güncellemesini almaya başladı. Yeni Samsung Cloud özellikleri getiren güncelleme ayrıca uygulamalar, ana ekran, müzik dosyaları ve dökümanlar için yeni düzenlemeler sunuyor. Ayrıca bu güncellemenin, Android 7.0 için bir hazırlık aşaması anlamına geldiği konuşuluyor.

Okuyucu Yorumları