Samsung’dan Tek Başına Bilişim Fuarı

DigitAll Inspiration 2003 Lütfi Kırdar’da

Samsung’dan Tek Başına Bilişim Fuarı

Bu yıl ülkemizde yazıcı pazarına da giren ve Matrix filmine sponsorluğu ile dikkatleri üzerine çeken Samsung’un her yıl dünyanın başka bir kentinde gerçekleştirdiği ve yeni ürünlerini tanıttığı fuarı DigitAll Inspiration 2003 bu yıl İstanbul’da Lütfi Kırdar Sergi ve Kongre Sarayı’nda 28-29 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor.

Doğu Asya, Avrupa, Latin Amerika, Afrika ve Ortadoğu’dan çok sayıda gazetecinin de açılışına katıldığı İstanbul’daki sergide Samsung’un DigitAll konseptine uygun pek çok ürün tanıtılıyor. Yakın tarihte piyasaya çıkacak akıllı cep telefonları arasında yer alan gece görüşlü cep telefonu SGH-E700,. 88 gram ağırlığındaki cep telefonu ile gece ve gündüz telefonu bile açmaya gerek olmadan fotoğraf çekebilmesiyle ön plana çıkıyor.. VC-RP30W akıllı elektrikli süpürge, evin üç boyutlu bir haritasını çıkartarak önündeki engelleri belirliyor. Böylece daha hızlı temizlik yapabilen süpürge, önceden programlama sayesinde evde kimse yokken bile hiç bir mobilyaya çarpmadan temizlik yapabiliyor. Süpürgenin hareketleri içindeki mini kamera ile internet üzerinden izlenebiliyor.

Ayrıca Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un plazma televizyonları, yazıcıları, dijital müzik çalarları, bilgisayarları da bu fuarda yer alıyor.

Okuyucu Yorumları