Samsung'dan Van'a mağaza

Samsung, 15 milyon liralık yatırımın ilk mağazasını Van'da açtı.

Samsung Van'da

Samsung Electronics, Anadolu'ya yayılma hedefi doğrultusunda, 15 milyon TL'lik bir yatırımla Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde 10 ayrı noktada 17 yeni mağaza açma kararı aldı. Samsung, bu yatırım kapsamındaki ilk mağaza açılışını Van'da gerçekleştirdi.

Açılışa, Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Hüseyin Erel ve Samsung Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Metehan Özbaşaran'nın yanı sıra Van Valisi İbrahim Taşyapan, Ticaret Odası Başkanı Necdet Takva katıldı.

Samsung, bölgede toplam 89 mağazaya ulaşacak

Samsung; Van'ın ardından sırasıyla Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Urfa, Elazığ, Adana, Mersin, Diyarbakır ve ve Mardin'de açacağı mağazalarla, bölgede toplam 89 mağazaya ulaşacak.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung: "17 yeni mağazamızda toplam 100 kişiyi istihdam edeceğiz"

Bu yatırımla bölge ekonomisine önemli bir katkı yaptıklarının altını çizen Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, "Distribütör ve bayilerimizle birlikte bölgeye toplam 15 milyonluk bir yatırım yapıyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyete geçireceğimiz 17 yeni mağazamızda 100 kişiyi istihdam edeceğiz" dedi.

Van'da faaliyete geçen mağazaya ilişkin de kısa bir değerlendirme yapan Joung, "Van'daki mağazamıza halkın gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Samsung Türkiye olarak hedefimiz, yaygınlığımızı arttırarak herkesin hayatı kolaylaştıran ürünlerimize ulaşabilmesini sağlamak. Bu amaçla, Anadolu'nun her noktasına ürün ve hizmetlerimizi sunabileceğimiz mağazalar inşa etmekteyiz. Türkiye'nin dört bir yanında halkın teknolojiye çok çabuk uyum sağladığını gözlemliyoruz. Bu açıdan Van'da yaşayan tüketicilere de en yüksek teknolojiyi ulaştırmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Beklentimizin de üstünde bir katılım oldu. Ziyaretçiler, özellikle SUHD TV'lere büyük ilgi gösterdi" diye konuştu.

Okuyucu Yorumları