Samsung'tan Galaxy S7 duyurusunun duyurusu

Samsung, Galaxy S7'nin ismini anmasa da onunla ilgili önemli bir ipucunu muhtemelen verdi!

Duyurunun duyurusu geldi!

Galaxy S7'nin tanıtılacağı tarihi tam olarak bilmesek de bildiğimiz bir şey var: Bu tarihe oldukça yakınız. Şubat'taki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması beklenen telefonla ilgili yeni ortaya çıkan bir Samsung sayfası, bildiklerimizi doğruluyor.

Samsung'un buradaki web sayfasına göre Şubat ayında bizleri "büyük gelişmeler" bekliyor olacak. Sayfada roket, yıldız ve klasik telefon olmak üzere üç küçük simge yer alıyor. Ancak bunlar hakkında şimdilik tahmin yürütmekten başka çaremiz yok gibi görünüyor. Sayfada bahsedilen Şubat ayı, Galaxy S7'nin tanıtılacağına inanılan Mobil Dünya Kongresi ile aynı ay olduğundan, bahsedilen büyük tanıtımın Galaxy S7'yle ilgili olma ihtimali yüksek. Samsung'un Galaxy S7'yi 21 Şubat'ta Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağına inanılıyordu.

Bir eposta reklamı olduğuna inanılan Almanca sayfadaki "Daha fazla bilgi" ve "Hayır teşekkürler" düğmeleri ise aynı sayfaya çıkıyor.

Galaxy S7'nin getireceği özellikler arasında Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM, 2560×1440 ekran çözünürlüğü, Android Marsmallow, f/1.7 diyaframlı kamera var.

Okuyucu Yorumları