Samsung'tan WhatsApp'a rakip geldi!

WhatsApp'a çok ciddi bir yerden, çok ciddi bir rakip geldi: İşte Socializer Messenger!

WhatsApp'a sürpriz rakip!

Samsung, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a savaş başlattı. "Socializer Messenger" adındaki yeni ücretsiz uygulama, Android'deki Telegram'ın yoğun biçimde modifiye edilmiş bir sürümü.

Yani Samsung'un yeni sohbet uygulaması, güvenlik özellikleriyle öne çıkan Telegram'ın şifreli mesaj gönderme yeteneklerine sahip. Socializer Messenger, diğer Telegram kullanıcılarıyla sohbet etmenize de olanak tanıyacak.

Yeni Messenger, sohbet sırasında video ve GIF göndermekten, arkadaşlarınızla grup sohbetleri yapmaya ve hatta Tic Tac Toe ve Mayın Tarlası gibi oyunları oynamaya, sayısız olanağın kapısını açacak. Uygulama yüklemeden çalıştırılabilecek olan bu tür ek yetenekler, üçüncü parti geliştiriciler tarafından Socializer Messenger için sunulabilecek.

Samsung'un bu hamlesi, firmanın bir süredir telefonlarıyla birlikte sunduğu sohbet aracı ChatOn'un başarısızlığını kabul ettiği anlamına da geliyor. Socializer Messenger'ın WhatsApp gibi çok yaygın bir uygulama karşısında ne kadar ilgi çekeceğini biz de merak ediyoruz.

Google Play bağlantısı: Socializer Messenger

Okuyucu Yorumları