Samsung'un Büyük Satın Almasında İşlem Tamam!

Samsung, 8 milyar doları gözden çıkardığı dev satın almada sona geldi!

Dev satın almada işlem tamam!

Etkileyici net değeri ve büyüme hızına rağmen, Samsung çoğu zaman küçük işletmeleri satın alıyor ya da kendi teknolojisini geliştiriyor. Ancak bu düzen, geçtiğimiz Kasım ayında Samsung'un Harman Uluslararası Endüstri Şirketi'ni alacağını açıklaması ve bir kaç gün önce anlaşmayı 8 milyar dolara kapamasıyla değişti.

Harman'un yöneticisi Dinesh Paliwal yaptığı açıklamada "Samsung şirketimize boyut, zemin ve bütünleyici teknolojiler sunarak büyümemizi sağlıyor ve otomotiv, akıllı ses ve ağ teknolojilerimizi geliştirerek piyasadaki küresel liderliğimizi geliştiriyor. Samsung ve Harman otomotiv teknolojisini tanımlayan ve taşıyan iki marka olarak öne çıkacak." dedi. Bunun nasıl çalışacağından emin değilseniz hatırlatalım, Harman sadece Harman Kardon markasının değil, ayrıca Infinity, JBL, Lexicon ve Mark Levinson markalarının da sahibi.

Samsung, Google'ın Android Auto ve Waymo projeleri ya da Apple'ın CarPlay'i ve Project Titan'dan oldukça farklı bir yol izliyor. Bu ayrıca şirketin akıllı ev ve diğer bağlı cihazlarını geliştirecek gibi görünüyor, Harman ise 30,000 çalışanı ile bağımsız yardımcı bir şirket olarak çalışamaya devam edecek.

Okuyucu Yorumları