"Sanal gezinti tuşlu" Lumia 620 göründü!

Nokia'nın iki yeni Lumia modeli, 630 ve 635, Windows Phone tarihinde bir ilke imza atacak!

Windows Phone'da bir ilk!

Nokia'nın şu an Windows Phone 8.1'li iki cep üzerine çalıştığı biliniyor. Moneypenny ve Goldfinger kod isimli bu cepler, daha önceki bir rapora göre sanal gezinti tuşlarıyla gelecek, donanımsal gezinti tuşları sunmayacaktı.

Yeni bir sızıntı, donanımsal gezinti düğmelerini kaldıran ilk cebin Moneypenny olabileceğini gösteriyor. @evleaks Twitter hesabında paylaşılan görüntüde cihazın çift SIM kart desteğiyle geldiği, dahası ekranın alt kısmında sanal gezinti tuşlarını görüntülediği fark ediliyor. Çift SIM desteği, telefonun ABD ve Avrupa'dan çok, Asya veya Afrika gibi ucuz ceplerin önem kazandığı piyasalara yönelik olduğunu düşünmemizi sağladı.

Sağ üstteki saatin 6:30 olması, telefonun isminin Lumia 630 olma ihtimalini de güçlendiriyor. Lumia 630 sadece 3G destekli olacak ve 4G isteyenler, Lumia 635'i tercih edebilecekler. Cihazların fiyatları ve çıkış tarihleriyle ilgili herhangi bir bilgi şimdilik yok. Ancak 6 serilerinin uygun fiyatlı olduğunu düşünürsek, Lumia 620'nin de nispeten ucuz olmasını bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları