SanDisk 1TB kapasiteli SSD'sini duyurdu

CES 2016'da tanıtılan 1TB kapasiteli SSD, eminiz sizin de iştahınızı kabartacak...

1TB'lık SSD de geldi!

SanDisk, CES 2016'da kompakt M.2 form faktöründe 1TB X400 SSD (katı hal sürücüsü) modelinin yanında dayanıklı bir Extreme 510 SSD çözümü, bir kablosuz flaş sürücü ve bir çift USB sürücüsü duyurdu.

1TB X400, Dijital müzik, fotoğraf ve videolarla büyüyen koleksiyonunu depolamak için daha fazla alana ihtiyaç duyan kullanıcıların bilgisayarları için cazip bir çözüm olacaktır. X400 ile SanDisk M.2 form faktörüne sahip 1TB kapasiteli sürücü duyuran ikinci şirket oldu. Ayrıca sürücü 128GB, 256GB ve 512GB kapasitelerle de satışa sunulacak.

Ne yazık ki X400'ü mevcut dizüstü bilgisayarınızı yükseltmek için satın alamayacaksınız. SanDisk, sadece cihaz üreticilerine sürücü temin edecek. Şirket sürücünün hızlı okuma ve yazma hızları, yüksek dayanıklılık, güvenilirlik ve düşük güç tüketiminin altını çiziyor.

External Extreme 510 SSD

Dahili depolama alanına ihtiyacınız yoksa, SanDisk Extreme 510 harici SSD modeli, varolan tablet ya da dizüstü bilgisayarınızın kapasitesini genişletmek için pratik bir yol sunabilir. Extreme 510, 480GB kapasite konfigürasyonuyla mevcut ve 249 dolar olarak fiyatlandırılmış durumda.

Sürücünün "Extreme" olarak adlandırılması zorlu koşullar altında kullanılmak üzere tasarlandığını gösteriyor. SanDisk sürücünün suya ve toza dayanıklı olarak IP55 derecesine sahip olduğunu belirtiyor. Bu nedenle Extreme 510 kauçuk bir tasarıma sahip.

Sürücünün 430MB/s değerindeki aktarım hızı, onu büyük dosyaları aktarmak için uygun hale getiriyor. Ürün aynı zamanda veri koruması gerektiren işletmeler için 128-bit şifrelemeyle SanDisk SecureAccess yazılımı ile birlikte geliyor.

Mobil cihazlar için daha fazla flaş depolama

SanDisk akıllı telefon sahipleri için Connect Wireless Stick'in 200GB sürümünü sunacak. Akıllı telefon sahipleri Wi-Fi aracılığıyla sürücüdeki içeriğe erişebilecekler. Ürün 119 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Okuyucu Yorumları