Sandisk'in yeni SSD'si Türkiye'de satışta!

Normal bir sabit diskten 10 kat daha hızlı çalışan Sandisk'in yeni SSD'leri, PC'nizi hızlandıracak!

Hızlı SSD Türkiye'de satışta!

SanDisk, perakende satış kanalı için yüksek performanslı bir SSD piyasaya sürdüğünü açıkladı. SanDisk Extreme SSD, 7200 RPM'lik bir sabit sürücüden 10 kata kadar daha hızlı çalışıyor ve kullanıcıların hızla sistemlerini başlatıp kapatmalarını, uygulamalarını daha hızlı çalıştırmalarını ve bekleme zamanlarını azaltmalarını sağlıyor.

SanDisk Extreme SSD, bir PC'yi 16 saniyeden kısa sürede açabiliyor ve hızla kapatarak, masaüstü ve notebook bilgisayar kullanıcılarına önemli derecede iyileştirilmiş bir kullanım deneyimi sağlıyor.

SanDisk Extreme SSD'ler, maksimum 83,000'e kadar rastgele yazma, saniye başına giriş-çıkış işlemi ve maksimum 44,000'e kadar rastgele okuma, saniye başına giriş-çıkış işlemi gerçekleştiriyor. Yüksek sıralı okuma performansı olarak maksimum 550 MB/s ve sıralı yazma hızı olarak 520 MB/s, daha hızlı ve daha hassas bir bilgisayar deneyimi sunuyor.

Güç tasarrufu özelliği ve fiyatları

Güç tasarrufu özelliği ve fiyatları

Standart bir sabit sürücüye göre yüzde 30 güç tasarrufu...

Bir sabit sürücüden daha güvenilir ve dayanıklı olan SanDisk Extreme SSD, hareketli herhangi bir parça içermediğinden, şok ve titreşimden etkilenmiyor, veri kaybı riskini minimuma indiriyor. Arızasız çalışma süresinin sabit sürücülerin çok üzerinde olması ise kullanıcılara, dosyalarının uzun süre boyunca korunacağı konusunda güven veriyor. Daha az ısı ve gürültü üreten SanDisk Extreme SSD ayrıca, standart bir sabit sürücüden yüzde 30 daha az güç harcıyor. Bu da, bilgisayarlarının pil ömrünü maksimuma çıkarmak isteyen notebook kullanıcılar için ideal bir çözüm haline geliyor.

120GB ve 240GB seçenekleriyle global olarak piyasaya sunulan SanDisk Extreme SSD'nin tavsiye edilen perakende fiyatları sırası ile 189,99 dolar ve 399,99 dolar olarak duyuruldu. Ürün Türkiye'de de satışa sunuldu.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları