SanDisk iXpand almanız için 5 neden

iXpand Flash Sürücü ile cihazlarınıza ek kapasite kazandırabilirsiniz.

SanDisk iXpand için 5 neden

iPhone, iPad, PC ve Mac bilgisayarlar arasında fotoğraflarınızı ve videolarınızı aktarmanın kolay yolu olan iXpand Flash Sürücü ile cihazlarınıza ek kapasite kazandırabilir, depolama alanınızı 128 GB'a kadar genişletebilirsiniz. Daha fazlası için tavsiyelerimize göz atın!

1. iPhone/iPad belleğinizi boşaltın

Özel kabiliyetlerle geliştirilmiş SanDisk'in en yeni flash sürücülerinden iXpand, fotoğraf ve video depolama sırasında kapasite sıkıntısı çeken iPhone ve iPad kullanıcılarının imdadına yetişiyor. Ek bir depolama aygıtı olarak kullanılabilen ve 16, 32, 64 ya da 128 GB kapasitelerle sunulan iXpand'lerden birini alın, eski fotoğraf ve videolarınızı silmek zorunda kalmadan daha fazlasını yanınızda taşıyın.

Uygun boyutlarıyla sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz iXpand, iki ucundaki Lightning ve USB bağlantıları sayesinde fotoğraf ve videolarınızı cihazlar arasında göz açıp kapayıncaya dek taşıyor. Böylece mobil belleğinizi en hızlı şekilde tazeleyip yeni içerikler için bir çırpıda yer açabiliyorsunuz. Diğer sürücülere kıyasla 3x aktarım hızı sunan iXpand, hareket halindeyken bile iPhone veya iPad'inizden dosya aktarmanızı sağlıyor.

2. Rehberiniz için kolay aktarım

SanDisk iXpand ile telefon rehberinizde bulunan kişi bilgilerini kolayca başka bir cihaza aktarabilir veya listenizin yedeğini alıp telefon rehberinizde bulunan iletişim bilgilerini kolayca güvence altına alabilirsiniz. Telefon rehberinizi bir cihazdan başka bir cihaza aktarırken asla zorlanmazsınız.

3. Fotoğraf ve videolarınızı otomatik olarak eşitleyin

iPhone'dan Mac'e ve diğer bilgisayarlara en hızlı şekilde aktarım imkanı tanıyan iXpand, cihazlarınıza bağlandığı zaman fotoğraf ve videolarınızı film rolusundan sürücüye otomatik olarak kopyalıyor. Bunun için iXpand eşitleme yazılımını indirmeniz ve yazılımda otomatik senkronizasyon özelliğini aktif hale getirmeniz gerekiyor. Dilerseniz uygulama içerisinde vereceğiniz bir izin ile yedeklediğiniz dosyaları yedekledikten hemen sonra telefonunuzdan otomatik olarak silebilirsiniz.

4. Filmleri ve müzikleri doğrudan sürücüden oynatın

App Store'da bulunan, iPhone ve iPad'lerle uyumlu iXpand Sync uygulaması sayesinde sürücüdeki müzik dosyalarını oynatabilen iXpand, aynı zamanda AVI, MKV, WMV, MP4 ve MOV gibi popüler dosya formatlarına tam destek veriyor. Apple'ın desteklemediği video ve müzik oynatma yazımları bile iXpand sayesinde Apple cihazlarında kolaylıkla oynatılabiliyor.

5. Dosyalarınız koruma altında

Veri şifreleme fonksiyonuna sahip iXpand flash sürücü, iki aşamalı kimlik doğrulama yöntemiyle iPhone veya iPad'inizdeki dosyaları şifrelemenizi sağlıyor ve içeriklerinizi koruma altına alıyor. Size özel dosyalara ait şifreyi daha sonra bilgisayarınızda kolayca kaldırabiliyorsunuz. SanDisk iXpand ile kullanıcıların dosyaları koruma altına alınıyor.

Okuyucu Yorumları