SanDisk, sürücülerinin kapasitesini arttırdı

SanDisk, mobil flaş sürücüsünün kapasitesini artırdı.

SanDisk kapasite arttırdı

SanDisk Corporation en popüler mobil flaş sürücülerinden ikisinin kapasitesinde geliştirme yaparak mobil depolama portföyünü genişletti. Ödüllü SanDisk Connect Wireless Stick kapasitesi 200GB'ta çıkarttırılırken SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 ise artık 128GB kapasitesinde. Daha hızlı dosya aktarım hızları ile bu sürücüler, mobil cihazlarının kapasitesini genişletmek isteyen kullanıcılara daha fazla seçenek sunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan SanDisk Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dinesh Bahal, "İçeriklerin artması ile birlikte insanlar artık fotoğrafların, videoların ve dosyaların kalitesinin mobil cihazlarında yarattığı hacme yetişebilmek için daha gelişmiş depolama çözümlerine ihtiyaç duyuyor. Amacımız yenilikçi ve sezgisel ürünler ile bu kişilere depolamanın sınırlamalarından endişe duymadan hayatlarının en güzel anlarını saklamalarına yardımcı olmaktır." dedi.

SanDisk'in En Yüksek Kapasiteli Mobil Flaş Sürücüsü

200GB'ta yükseltilmiş kapasitesi ile SanDisk Connect Wireless Stick, SanDisk'in en yüksek kapasiteli mobil flaş sürücüsü. Binlerce fotoğraf ve video depolanırken, bu içeriklere ulaşılıp tek bir parmak dokunuşu ile paylaşılabiliyor. CES 2016 fuarında, CEA tarafından kablosuz mobil aksesuarları alanında "İnovasyonun Onuru" olarak tanınan SanDisk Connect Wireless Stick, cihazları ile bilgisayarları arasında içerik transferi, paylaşımı ve yayınını basit bir şekilde yapmak isteyen kullanıcılar için öne çıkıyor.

SanDisk Connect Wireless Stick ayrıca SanDisk Connect uygulaması ile Fire tabletler, Mac ve PC'ler, iPhone, iPad, iPod, Android cihazları arasında içeriklerin neredeyse çaba harcamadan şifre korumalı Wi-Fi bağlantısı üzerinden yönetilmesini de mümkün kılıyor. Uygulama son güncelleme ardından Google Chromecast, Amazon Fire TV ve AirPlay aracılığı ile AppleTV gibi büyük ekranlarda içerik paylaşımını ve iPhone 6s ve iPhone 6s Plus telefonlarındaki 3D Touch özelliğini destekleyecek duruma getirildi. Güncellenen SanDisk Connect uygulaması ile iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile çekilen canlı fotoğraflar da artık SanDisk Connect Wireless Stick sürücüsü üzerinde saklanabiliyor. SanDisk Connect uygulaması App Store, Google Play™ Store ve Amazon Appstore for Android mağazalarında indirilebiliyor.

Android Kullanıcıları için Daha Fazla Kapasite ve Hız

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0, özellikle hareket OTG (On-the-Go) desteği olan akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının daha fazla depolama alanı kazanmasını ve fotoğraf ile videolarını bilgisayarlarına kolaylıkla aktarmasını mümkün kılıyor. 128GB kapasiteye sahip bu sürücü ile Android cihaz kullanıcıları artık akıllı telefon veya tabletlerinin kapasitelerini doldurmaktan endişe duymadan ellerinin hemen altındaki fotoğraf, şarkı, video ve diğer içeriklerinin sayısını iki katına çıkarabilecek. Artırılmış kapasitesine ek olarak SanDisk, bu sürücünün USB 3.0 bağlantı performansını da yükseltti. Kullanıcılar, sürücüden bilgisayara veri aktarırken 150MB/s'ye kadar aktarım hızına ulaşarak dosyalarını süper hızda transfer edebiliyor.

OTG destekli akıllı telefon veya tablete bağlandığında, SanDisk Ultra Dual USB sürücündeki içeriklere işletim sistemine yerleşik dosya gezicisi sayesinde ulaşım sağlanıyor. Daha fazla erişim, yönetim ve depolama seçenekleri için Android kullanıcıları, Google Play uygulama mağazasından ücretsiz olarak SanDisk Memory Zone uygulamasını indirip kullanabiliyor. Uygulama sayesinde, sürücü uygun cihaza bağlandığı an otomatik bir pencere açılıyor ve kullanıcılar böylece içeriklerine hemen ulaşırken dosyalarını kolaylıkla yönetebiliyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

128GB SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 ve 200GB SanDisk Connect Wireless Stick mobil flaş sürücüleri ABD'de Amazon, BestBuy.com ve SanDisk.com üzerinden satın alınabiliyor. Ürünlerin sırası ile tavsiye edilen satış fiyatı ise 59,99 ve 119,99 dolar.

Okuyucu Yorumları