SanDisk'ten Babalar gününe özel hediye...

SanDisk diyor ki: Babanıza, en az onun kadar güvenebileceğiniz bir hediye verin...

Babanıza güvenilir hediye!

Gazoz kapaklarını açamadınız, o açtı. Raflara uzanamadınız sizi havaya kaldırdı. Yürümekten yoruldunuz, sizi kucağında taşıdı. Kısacası babanız size hep güven aşıladı. Şimdi sıra sizde! 21 Haziran Babalar Gününde ona, en az onun kadar güvenebileceğiniz bir hediye verin! Yüksek performanslı SanDisk Video HD bellek kartları ile bırakın babanız gördüğü tüm güzellikleri doya doya kaydetsin!

"Seni babama söylerim, döver!" diye korkuttuğunuz mahalledeki çocukları hatırlayın. Ya da erişemediğiniz basket potalarını, açamadığınız gazoz kapaklarını... Babanız bu zor anlarınızda hep yanınızdaydı ve size her zaman güven aşıladı. Şimdi ona güven verme sırası siz de! 21 Haziran Babalar Gününde babanıza, en az onun kadar güvenebileceğiniz bir hediye verin. SanDisk'in yüksek performanslı Video HD SDHC bellek kartları ile bırakın babanız gördüğü tüm güzellikleri doya doya kaydetsin.

Büyük kapasite, yüksej veri hızı...

Büyük kapasite, yüksej veri hızı...

Görüntü ve video alanında dijital film kartları, USB taşınabilir bellek, mobil telefonlar için bellek kartları ile oyunseverlere yönelik yüksek kapasiteli ve hızlı okuma-yazma özelliğine sahip kartlar alanında dünya lideri olan SanDisk'in alanında en gelişmiş teknolojilerle ürettiği Video HD SDHC bellek kartları 4 GB, 8 GB ve 16 GB'lik kapasite seçenekleri sunuyor.

Yüksek aktarım hızı ve düşük enerji kullanımı özelliklerine sahip bulunan bu kartlar, SDHC kartları destekleyen tüm cihazlarla birlikte uyum içinde çalışıyor. Video görüntülerini kaydetmek ve saklamak için mükemmel bir çözüm niteliği taşıyan SanDisk Video HD SDHC bellek kartları, kullanıcılarına kendi özel dijital görüntü arşivlerini kurma imkânı da veriyor. Farklı depolama opsiyonları sunan bu kartlar, özellikle SD kameralarla kullanıldığında performansını en üst noktaya taşıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.