Sanyo Innuendo fark yaratacak!

Innuendo: Hem tasarımı, hem de özellikleriyle heyecan yaratan yeni ceple tanışın!

Innuendo fark yaratacak!

Geçtiğimiz yılın sonlarında %50,2 hissesini tam 4,5 milyar dolarlık bir anlaşma ile satın alan Panasonic'e ait olan Sanyo, bundan bir süre önce piyasaya çıkarttığı Incognito adlı cep telefonu modeli ile çok konuşulmuştu. Sanyo bu çok kısa bir süre önce Incognito'nun bir üst modeli olan Innuendo adlı yeni cebini resmen tanıttı.

Oldukça şık tasarımı ile dikkatleri çeken Incognito, buna rağmen teknoloji uzmanlarından beklenen ilgiyi görmeyi başaramamıştı. Sanyo yeni modelinde Incognito'nun başarılı yanlarını kullanmaya devam etme kararı aldı ama diğer yandan telefonun özellikleri de geliştirerek daha geniş kitleler tarafından beğenilmeyi umuyor.

Dokunmatik ekrana sahip olan Innuendo, bir önceki modeldeki 2 MP'lik kamerasını 3,2 MP'e geliştirmiş. 3G desteği, sosyal ağ uygulamaları, MP3 çalar, microSD desteği, GPS ve Bluetooth desteği yeni telefonun diğer dikkat çeken özellikleri. Innuendo'nun hem tasarımı, hem de özellikleri oldukça güzel görünüyor ama bu yeni telefonun ne kadar beğenileceğinde, cihazın fiyatının büyük etkisi olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları