Şarj cihazı değil, şarj kartı

iPhone'un geleneksel şarj cihazını unutun, iPhone için tasarlanan şarj kartına merhaba deyin!

Şarj cihazı değil, şarj kartı

Girişimcilerin sıkça başvurduğu fon toplama platformu Kickstarter, şimdilerde yeni bir ürünle karşı karşıya. Noah Dentzel isimli girişimcinin iPhone'lar için tasarladığı şarj cihazı, bakalım istediği fonu elde edebilecek mi...

Cihazın ismi ChargeCard. Kartvizit görünümüne sahip şarj aleti, iOS cihazlara USB bağlayıcısla takılıyor. Oldukça basit kullanımıyla dikkat çeken ChargeCard, daha önce iPhone 4 için tasarlanan portatif yedek şarj cihazını andırıyor.

ChargeCard'ın bu cihazdan ne farkı olduğu sorusunu ise Dentzel şöyle yanıtlıyor: "ChargeCard kesinlikle daha iyi çünkü bu cihazdan ve piyasadaki benzerlerinden üçte bir oranında daha ince. Bu önemli bir ayrıntı zira kullanım kapasitesini etkilemeden, cihazı cüzdanınızda rahatça taşıyabilirsiniz."

ChargeCard şimdiye kadar çıkan tüm iPhone sürümleriyle uyumlu. Ancak Apple'ın iPhone 5 için daha ince bir USB bağlantı ucu düşündüğü varsayıldığında, ChargeCard'ın geleceği tehlikeye girebilir. Dentzel ise böyle bir durum gerçekleşirse, cihazını ona göre geliştirebileceğini belirtti.

Farklı renk seçenekleri ve 25 dolar fiyatıyla piyasaya çıkan ChargeCard'ın ne denli kullanışlı ve orijinal olduğunu size bırakıyoruz...

Okuyucu Yorumları