Şarjınızı dört katına katlayan kutu!

Bu yeni taşınabilir şarj cihazı, cebinizin ve tabletinizin pil ömrünü katlıyor, üstelik...

4 kat şarj gücü!

Cep telefonu aksesuarları markası Ttec, akıllı telefon ve tabletlerin en büyük sorunu olan şarj problemine inovatif ürünlerle çözümler sunmaya devam ediyor. Ttec EasyCharge Smart taşınabilir şarj cihazı, en hızlı ve etkin şekilde şarj imkanı sunuyor. Teknolojinin tasarım ve estetikle buluştuğu bu ürün ile iki cihazı birden şarj etmek de mümkün. Ayrıca ürünün saklı bölmesinde, gerektiğinde çıkarıp kullanmak üzere bulunan USB ve micro USB kablolar; ekstra kablo taşıma zahmetini ortadan kaldırıyor.

4 kat daha uzun cihaz kullanım süresi

Akıllı telefonların cihaz kullanım süresinin tam 4 katı uzamasına yardımcı olan Ttec EasyCharge Smart taşınabilir şarj cihazının, kullanımı da çok basit. Cihaz, prizden bağımsız olarak portatif şekilde kullanılabiliyor ve şarj konusunu bir sorun olmaktan çıkarıyor.

Ultra yüksek kapasite

Şık tasarımı ile dikkat çeken Ttec EasyCharge Smart, ayrıca ultra yüksek bir kapasiteye (5,600 mAh) sahip. Sallayınca görünen LED pil göstergesi özelliği bulunan ürün, Ttec'in patentli bir teknolojisi. Bu sayede kullanıcılar, şarj durumunu an be an takip edebiliyorlar.

Ekstra kabloya gerek yok

Güvenli şarj için devre koruması bulunan Ttec EasyCharge Smart, dahili mikro USB ve USB kabloları bulunduğu için de ekstra kabloya ihtiyaç bırakmıyor. 2A çıkış ile hızlı şarja imkan tanıyan ürün, tüm akıllı telefonlar, tabletler ve diğer dijital cihazlar için uygun.

Okuyucu Yorumları