Şaşırtan cevaplar: iPad de neyin nesi?

iPad'i heyecanla bekleyenler aslında neyi bekliyor? İşte kafası karışık iPad hayranları...

iPad de neyin nesi?

ComScore'da yapılan bir anketin sonucuna göre; iPad kullanıcıları en çok internete girip e-postalarına bakmak istiyorlar. App Store'dan uygulamalar indirip video oyunları oynayabilmek ise son sıralarda yer alıyor.

Tabii ki bu anketi dikkate almadan önce anketin kimlere uygulandığına bakmak lazım. Ankete göre katılan 2.176 kişi, iPad'i ön sipariş veren insanlar olarak değil , internet kullanıcıları olarak tanımlanıyor. İnternet kullanıcılarının %50'sinin iPad'de internete girmek istemesi, %48'nin de e-postalarına bakmak istemesi çok da şaşırtıcı bir sonuç değil.

Anketteki bazı ilginç sonuçlar ise şöyle: Katılımcıların %43'ü multitasking(aynı anda birden fazla işi yapabilme) özelliğini heyecanla bekliyor(böyle bir özellik iPad'de yok), %68'i e-okuyucular için özel formatta yayınlanabilecek haber ve dergiler için para ödemeye hazır ve %49'u ise iPad ismini beğeniyor.

Bu anket aslında iPad sahibi olacakların onu nasıl kullanıcağını değil, internet kullanıcılarının iPad hakkındaki görüşlerini ortaya koyuyor.

Okuyucu Yorumları