Satellite A350: Geniş ekranda 3G keyfi

Toshiba, Satellite A350 ile 3G keyfini laptop'lara taşıyor; üstelik geniş ekran eşliğinde...

Toshiba'nın 3G hali!

Satellite A350 3G uyumu ve video konferans için uygun tasarımı ile etkileyici bir ürün. Multimedya özellikleri ile PC'lerinden film seyretmeyi sevenler için de ideal bir seçim. 16", kasanın içine özel olarak yerleştirilmiş geniş ekran ve bu sayede 16:9 görüntü ki bu da ekranın altında ve üstünde siyah bantlar oluşmadan keyifle film seyredebilme imkanı tanıyor.

1366 x 768 HD çözünürlülük sayesinde keskin görüntü kalitesi ve geniş ekran sayesinde 2 web sitesini aynı anda görüntülemeye yada aynı anda iki doküman ile çalışmaya imkan veriyor. Toshiba TruBrite teknolojisi sayesinde yükseltilmiş görüntü kalitesinin keyfini sürerken aynı zamanda görüntünün gerçek parlaklığını ve gölgelerini de görmenizi sağlıyor.

Harman Kordon hoparlörlerin de eklenmesi ile birlikte Satellite A350 aynı zamanda çok yüksek kalitede bir ses sistemine sahip. Dolby Sound Room teknolojisi tarafından da desteklenen A350 gerçek bir surround-sound hissi yaratıyor. Dolby's kullanıcı dostu yönetim paneli sayesinde ses dosyalarını yönetmek çok kolay.

Intel Core2 Duo yada AMD Turion işlemci seçenekleri ile Satellite A350 Multimedya içeriklerini yönetme gücüne sahip. Bütün modeller 2GB DDR2 RAM, 500 GB'a kadar Hard Disk Drive (HDD) ile multimedya programlarını çalıştırmaya ve saklamaya yetecek kapasite. Super-Multi DVD drive ile optikal medya desteği sağlıyor.

Satellite A350 kullanacak olanlar aynı zamanda bir çok bağlantı imkanına da sahip olacaklar. Bluetooth ve Draft-N wireless, 3 adet USB girişi. 1.3MP web kamerası ve mikrofonu da aynı zamanda standartı içinde.

Satellite A350 Cosmic siyah kasası ile Satellite ailesinin tasarımını izliyor. Led tuşları bütün bu multimedya özellikleri dışında ona modern ve şık bir görünüm katıyor.

Teknik özellikler

Teknik özellikler

* Intel Core2 Duo

* ATI Mobility Radeon grafik işlemci

* 2GB DDR2 (800MHz)

* 500GB HDD'a kadar

* DVD-SuperMulti drive

* Microsoft Windows Vista Home (Premium Edition)

* Intel 802.11(a/g/n) wireless / Bluetooth / 3 USB (1x eSATA)

* 1.3MP webcam

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları