Satılık Osmanlı Tokadı... HemAlHemSat.com’da

HemAlHemSat.com’un başlattığı “En İlginç Ürün” yarışmasına birbirinden ilginç ürünler yağmaya devam ediyor.

Satılık Osmanlı Tokadı... HemAlHemSat.com’da

Yarışmaya yeni katılan ürünler arasında Osmanlı tokadı, insan ruhu, mühendis gibi şaşırtıcı ürünler yer alıyor. HemAlHemSat.com, ellerinde ilginç ve orijinal ürünler olan herkesi 15 Mayıs'ta sona erecek olan yarışmaya katılmaya çağırıyor.

İnternet kullanıcılarına, ellerindeki her çeşit ürünü satabilecekleri bir ortam yaratan HemAlHemSat.com'un başlattığı “En İlginç Ürün” yarışmasına birbirinden şaşırtıcı ürünler gelmeye devam ediyor. Yeni gelen ürünler arasında Osmanlı tokadı, insan ruhu, yazılım mühendisi, kiralık tezgahtar gibi enteresan ürünler yer alıyor.

Satışa sunulan Osmanlı tokadının 3 güç kademesi bulunuyor. Duruma göre ayarlanabilen tokat, trafikte sinirlenme, kız arkadaşınıza sarkanı pişman etme gibi mevzularda son derece etkili bir çözüm. "Tek işlemcisi ile bir çok işi aynı anda yapabilen" yazılım mühendisi de bir başka ilginç ürün olarak göze çarpıyor. Sevgili montu ise ilginçlik tanımını başka boyuta taşıyor. Montun bel hizasında bir eldiven bulunuyor. Hem sevgilisine sarılmak, hem de soğuktan donmamak isteyen kişi, elini eldivene sokuyor ve bir taşla iki kuş vuruyor.

HemAlHemSat.com, en ilginç ilanın sahibine 6.3 megapiksel çözünürlükte çekim yapabilen Canon EOS 300D dijital fotoğraf makinesi armağan edecek. Ödülü kazanmak için ilanda tanıtılan ürünün satışının gerçekleşmesi zorunlu değil. Ancak, katılımcının ilanını açıp yarışmaya katılması şart.

Son Katılma Tarihi 15 Mayıs

15 Mayıs 2006'ya kadar sürecek olan yarışmaya ellerindeki ilginç ürünlerle katılacakların dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Satılacak olan ürünün, İnternet'te veya gerçek hayatta kolay kolay rastlanamayacak; enteresan ve esprili; satıcısından başka kimsede olmayan, olsa bile taşıdığı manevi özellikle farklılaşan bir ürün olması, yarışma için artı puan anlamına geliyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler, ürünün neden ilginç olduğunu açıklayan detaylı bilgiyi, satış ilanının girişini yaptıktan sonra ilgili alanda belirtmek durumunda. Yarışmanın oylaması, site ziyaretçileri ve bir seçici kurul tarafından yapılacak.

Okuyucu Yorumları