Saturn, 45.000 ürünle İstanbul'a geldi

Saturn'un Türkiye'deki ilk mağazası İstanbul Forum Alışveriş Merkezi'nde açıldı...

Saturn İstanbul'a geldi

Avrupalı teknoloji ürün mağazası Saturn'un Türkiye'deki ilk mağazası, 29 Ekim Perşembe günü, saat 06:00'da Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Saturn, 29 Ekim Perşembe günü saat sabah 06:00'da Forum İstanbul'da gerçekleştirilen mağaza açılışıyla, 45.000'i aşkın teknoloji ürünü Türk tüketicilerle buluştu.

Bir fuar gibi tasarlanan Saturn Forum İstanbul mağazası 4.300 m2'lik satış alanına sahip. Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkede 230'u aşkın mağazaya sahip olan Saturn, yeni teknolojileri, en düşük fiyatlara ve en iyi müşteri hizmetiyle sunacağını vaat ediyor.

Fotoğraflardan görüleceği üzere yoğun ilgi gören açılışta konuşan Saturn Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Yıldırım Karaali, Saturn'un Türkiye'ye büyük hedeflerle geldiğini belirterek "Elektronik mağazacılık pazarı Türkiye'de yüksek potansiyele sahip. Biz de Saturn farkını bu pazarda yaşatmak ve tüketicilerin beklentilerini en iyi şekilde ve Saturn farkıyla karşılamak hedefindeyiz. Bu rekabette gücümüzü göstereceğiz. Büyük konuşmak için buradayız." açıklamasında bulundu.

Saturn'ün vaatleri

Saturn'ün vaatleri
2010 sonuna kadar 5 mağaza hedefi

Türkiye'deki ilk mağazalarının heyecan içerisinde olduklarını belirten Karaali, sözlerine şöyle devam etti: "Teknolojiyi yaşamının en keyifli parçalarından biri haline getirmiş tüketicilerimize fuar havası sunan mağazalarımız ve satış ve satış sonrası hizmetlerimizle Saturn farkını yaşatmak temel hedefimizdir. Türkiye'de hızla büyüyeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde açılacak olan yeni mağazalarımızın hazırlıklarına şimdiden başladık. Yaratacağımız istihdamla kriz etkilerini hafifletmeye çalışacağız. 2010 sonuna kadar Türkiye'de en az 5 mağaza açmak ve Avrupa'daki başarımızı Türkiye'de de sürdürerek en yüksek ciroya ulaşmak hedefimiz."

Saturn'ün vaatleri:
• En teknolojik ürünler ve en düşük fiyat garantisi
• Donanımlı eğitimler alan satış personeli ile uzman danışmanlık hizmeti
• Küçük bir ücret karşılığında, dileyen müşteriye özel garanti süresi uygulama hizmeti, Saturn Plus Garanti ile 5 yıl ürün garantisi
• İstanbul ili içerisinde ücretsiz eve teslimat hizmeti
Montaj ve servis danışmanlığı hizmeti

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları