sayTrust olimpiyatlardaki sansüre son veriyor

sayTRUST Pekin Olimpiyatları'ndaki internet sansürünü kaldırıyor.

Sansüre son!

sayNET'in patentli ürünü sayTRUST VPN çözümü, 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nı izlemek üzere ülkede bulunan gazetecilerin, hiçbir kısıtlama ve filtre ile engellenmeden, kendi bilgisayarlarına ve e-posta servislerine ulaşabilmelerini sağlayacak...

Özellikle internet sayfaları, bloglar ve e-posta sansürlemelerinin oldukça yaygın bir uygulama olduğu Çin Halk Cumhuriyeti'nde, bu yıl düzenlenen Olimpiyat Oyunları'na, bu kısıtlamalardan dolayı gölge düştü.

Ancak merkezi Almanya'da bulunan sayNET'in geliştirdiği sayTRUST ile gazeteciler, 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları süresince, Çin Halk Cumhuriyeti Hükümeti'nin uygulayacağını taahhüt ettigi ancak uygulamadığı "tam basın özgürlüğü"ne karşın, tüm e-postalarına ve bloglarına rahatlıkla ulaşabilecekler.

"Büyük Çin Güvenlik Seddi" olarak da anılan, dünyadaki en geniş ve yaygın internet filtreleme sistemlerinden birine sahip olan Çin Halk Cumhuriyeti'nde, sayNET çözümlerinden sayTRUST VPN ile bu set kaldırılıyor.

sayTrust ile PC'ler daha güvende

sayTrust ile PC'ler daha güvende

Almanya'da 2006 ve 2008 "IT-SECURITY Innovasyon" ödülüne de layık görülen bu çözüm; parmak izi ve pin kodu olmadan hiçbir şekilde çalıştırılamıyor ve USB stick ile veriler yüzde 100 güvenle taşınabiliyor.

sayTRUST ile bağlantıyı sağlayacak bilgisayarda ne kadar trojen, virüs ya da agent olursa olsun; bu zararlı yazılımlar iş yerindeki bilgisayarlara asla ulaşamıyor. Bu sayede herhangi bir kısıtlama ve filtreleme ile karşılaşılmıyor.

Fizik Yüksek Mühendisi Yakup SAYGIN tarafından Almanya'da kurulan sayNET'in geliştirdiği sayTRUST ile; iş yerindeki bilgisayarlara ya da tüm uygulamalara, dünyanın her yerinden, yüzde 100 güvenle erişilebiliyor. Hiçbir ek donanıma ve yazılım yüklemeye gerek kalmadan, kendi üzerinde bağlatıyı sağlayan sayTRUST çözümü için gerekli olan tek sey sadece sayTRUST USB Stick.

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları