SBAIR ve AIRBUS ile Geleceğe Uçanlar

AIRBUS helikopterleri ve SBAIR, Türkiye'deki iş havacılığının geleceğini anlattı.

Türkiye'deki iş havacılığı

Helikopter pazarının lideri AIRBUS, helikopterlerini Türkiye'deki kullanıcılarla buluşturmak için SBAIR'i seçti. İşbirliğini ve iş planlarının paylaşıldığı "SBAIR ve AIRBUS ile Geleceğe Uçanlar" medya lansman toplantısında başta güvenlik ve teknolojik yenilikler olmak üzere pek çok önemli konuya değinildi.

Üst düzey medya mensuplarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda AIRBUS Doğu Avrupa ve CIS Ülkelerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mickaël Peru, AIRBUS'ın dünyadaki yerini, ürünlerini ve güvenlik yaklaşımını anlatırken SBAIR Kurucu Ortağı Mehmet Yüksel Hocaoğlu, Türkiye'deki iş havacılığı, Türkiye'deki planları ve AIRBUS helikopterlerinin teknolojisi ile ilgili bilgiler verdi. Ayrıca "Uçuş emniyeti bir numaralı önceliğimiz" diyen Hocaoğlu, AIRBUS'ın HCARE konsepti altında uçuş emniyeti, helikopterlerin uçuşa müsaitliği, maliyet kontrolü ve beklenmedik sorunlara müdahale konusunda hazırladığı çözüm konusuna dikkat çekti, gerek sektör çalışanları, gerekse kullanıcıların eğitimi konusuna eğileceklerinin altını çizdi.

Hem sivil, hem de askeri ürün gamıyla havacılık sektörünün güvenilir ismi AIRBUS, 152 ayrı ülkede helikopter tutkunlarına güvenli uçuşun konforunu yaşatıyor. AIRBUS helikopterlerinin Türkiye Distribütörü olan SBAIR, havacılıktaki tecrübesini bu sektörün lideri AIRBUS ile birleştirerek, Türkiye'de sivil helikopter pazarına yön verecek. Emniyetli uçuş, uygun helikopter seçimi ve satın alım sonrası sürekli müşteri desteği ile öne çıkacak SBAIR, AIRBUS kullanıcılarına; yerinde bakım, teknik ve gereğinde operasyonel destek de verecek.

AIRBUS ve SBAIR hakkında bilgi

AIRBUS ve SBAIR hakkında bilgi

AIRBUS Group'un bir parçası olan AIRBUS Helikopterleri dünya çapında 23.000'den fazla çalışanı ile 152 ayrı ülkede 3.000'in üzerinde müşterisine 12.000 adet helikopterle hizmet vermektedir. AIRBUS Helikopterleri dünya sivil ve parapublic pazarın %50'sinden fazlasına sahiptir. Şirket helikopter dünyasında birçok yeniliğin öncüsü ve gelişmenin kuşkusuz lideri olmuştur.

2017 yılı itibariyle çeşitli ürünleri ile bazı operasyonlar için Türkiye'de faaliyet gösteren AIRBUS ülkemizdeki varlığını artırmak istemiş ve bir distribütör olarak SBAIR'i seçmiştir.

SBAIR (SB Havacılık A.Ş.) markası havacılık sektörünün uzman ismi Mehmet Yüksel Hocaoğlu tarafından kuruldu. Hocaoğlu, 1994 yılında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan ayrıldıktan sonra 2005 yılına kadar fiilen pilot olarak uçmuştur. 2001 yılından itibaren işletme, satış ve kiralama konularında çalışmaya başlamıştır. 2007 yılında Swan Aviation'ı kuran Hocaoğlu 28 yıllık havacıdır ve 17 yıldır da iş jeti ve helikopter dünyasının ileri gelen isimlerindendir.

Okuyucu Yorumları