SDC: Cep operatörlerine özel bellek kartı

SDC: Sandisk'ten cep operatörlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak çok özel bir bellek kartı...

Özel bir bellek kartı!

Flaş veri depolama kartlarının yaratıcısı SanDisk, microSD kart tabanlı yüksek kapasiteli özel bellek çözümü olan ve Mobil Ağ Operatörleri (MNO) için tasarlanmış olan SanDisk Servis Dağıtım Kartı'nı (SDC) pazara sundu.

SanDisk Servis Dağıtım kartı, mobil ağ operatörlerinin yerel depolarını daha düzgün veri akışı sağlamak üzere yapılandırabilmesini sağlıyor.

Bu yeni ürün ailesi kilit uygulamalar ve servisler için alan açabiliyor ve operatörle yönetilen özellikleri ve seçenekleriyle birlikte geliyor. Operatörlerin mağaza içinde ve tezgah dışında tüketici eğitimi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için SanDisk SDC'ye önceden ve her MNO için özel olarak hazırlanmış Servis Discovery (Servis Keşif) deneyimi de yüklenebiliyor. Böylece operatör servislerine uyum sağlanarak daha iyi çalışılması mümkün oluyor.

SanDisk Servis Dağıtım Kartı operatörlere en son çıkan uygulamaları, içerikleri ve servis erişimlerinin hem fiziksel medya kanalından hem de cihaz üzerinde sağlama özgürlüğü de kazandırıyor. SanDisk ayrıca verileri, uygulamaları ve promosyonları önceden yükleme hizmeti verdiği gibi mevcut MNO servisleri ile entegre de edilebiliyor.

Bu kart neler yapabilir?

Bu kart neler yapabilir?

Son kullanıcıları operatör uygulamalarıyla buluşturan özel MNO markalı servislerin kullanımını kolaylaştırıyor ve daha yüksek Servis Attach oranları ile sonuçlanan servisleri mümkün kılıyor. Ayrıca akıllı, ağ-duyarlı bellek çözümü, verilerin ağ ile bağlantısını kuruyor ve cihazlar üzerinden MNO uygulamalarını yükleyip kurabiliyor.

Akıllı kart web sunucusunu ve web uygulamalarının mobil cihazlara dağıtımını destekliyor.
SanDisk'in yeni Servis Dağıtım Kartı ailesi, en son Akıllı Kart Web Sunucusu (SCWS) teknolojisinin özelliklerini taşıyor. İçinde web sunucusu olan Servis Dağıtım Kartı günümüz cihazlarındaki web içeriği ve servisler için gereken yüksek hızlı arayüz ve depolama kapasitesini sunabiliyor. Ayrıca, IP destekli SDC'lerin güçlü arama ve içerik yönetme yeteneğinden yararlanan cihaz üreticileri yerel verilere erişim hızını artırabiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları