SE Naite: Çok farklı bir cep telefonu...

Sony Ericsson Naite: Sadece özellikleri ile değil, farklı bir yönüyle de öne çıkıyor...

Alkışlanacak bir cep!

Sony Ericsson Naite, yoğun tempo içinde yaşayanların hayatını özel bir asistan eli değmişcesine organize ediyor. Favori uygulamalara, yüksek hızda internet bağlantısına, rehber, kamera ve mesajlara direkt giriş sağlayan model, kullanıcıların günlük hayat içerisinde ihtiyaç duyduğu düzeni parmaklarının ucuna taşıyor.

Naite, Sony Ericsson'un GreenHeart™ stratejisi doğrultusunda geliştirerek sunduğu ilk telefonlardan birisi. Çevreci modelin kullanım kılavuzu kağıt olarak değil, elektronik olarak cihazın içerisinde yüklü olarak bulunuyor. Böylece hem yüzde 90 kağıt tasarrufu sağlıyor hem de telefonunuzdan istediğiniz an istediğiniz yerde ürünle ilgili bilgi alabilmenize imkan tanıyor. E-kullanım kılavuzu ürünü daha kompakt bir ambalaj içerisinde sunmayı da mümkün kılıyor.

Yüzde 50 geri dönüştürülebilen plastikten üretilen Naite, pazardaki ilk düşük-güç sarfiyatlı şarj cihazı ile de çevreci yönünü güçlendiriyor. Tüm bu yenilikçi özellikleri sayesinde Naite'nin karbondioksit ayak izi yüzde 15 düşürülmüş oluyor.

Hayatınız sürekli olarak aile, iş ve arkadaşlarınız arasında koşturmakla mı geçiyor? Yeni Sony Ericsson Naite ile hayatınızın patronu olun ve bu koşuşturma içerisinde kaybolmaktan kurtulun. Model, hem gündelik işlerinizi kolayca yönetmenizi sağlayan uygulamalara sahip hem de %50 geri dönüşümlü materyaller kullanılarak hazırlanan tasarımıyla şık ve çevreye duyarlı.

En sevdiğiniz uygulamalar elinizin altında

En sevdiğiniz uygulamalar elinizin altında

İnternet, mesaj, takvim veya kontaklar... Naite, en çok sevdiğiniz uygulamalara tek bir hareketle giriş sağlıyor. Dilerseniz çiçek siparişi verin, randevunuzun saatini değiştirin ya da tek bir dokunuşla arkadaşınıza e-mail atın. Nerede olursanız olun; internette hızlı dolaşım ve Google'da arama yapmak için tek bir tık yeterli. Görüntülü konuşma fonksiyonu ise, aile ve arkadaşlarınızla yüz yüze konuşma fırsatı sunuyor.

Sony Ericsson Pazarlama Müdürü Quentin Cordier ürünle ilgili şunları söylüyor: "Naite, iş ve özel hayatı organize etmeye yardımcı olurken, daha az kağıt tüketimi ve düşük-güçlü şarj imkanıyla da çevrenin korunmasına destek veriyor. Çevreye duyarlı olmak teknolojinin sunduğu özelliklerden ve tasarımdan feragat etmek anlamına gelmez. 3G ve Aktif Masaüstü gibi etkileyici özellikleriyle Naite hem gününüzü organize edecek kadar teknolojik hem de bir o kadar çevreci."

Naite EcoMate™ uygulamasıyla da çevreci kimliğini destekliyor. Uygulama sayesinde araba kullanmak yerine yürüyerek katettiğiniz mesafe boyunca ne kadar karbondioksit tasarrufu yaptığınızı görebiliyorsunuz.

Sony Ericsson Naite
• E-posta ve mesaj ile kesintisiz iletişim
• HSDPA, yüksek hızlı tarama&yükleme
• Fotoğraf çekimi ve paylaşımı ya da görüntülü aramayla yüz yüze konuşma
• Aktif masaüstü ve interaktif takvim
• Geri dönüşümlü plastik, çevre dostu ambalaj ve düşük güç sarfiyatlı şarj cihazı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları