SE: Oyunun kalbi Android olacak!

Sony Ericsson'un PlayStation cebi Xperia Play, bakın oyun dünyasında neleri değiştirecek...

Sony Ericsson'dan dev iddia!

Xperia PLAY'in ilk ön incelemesi için tıklayın...

Sony Ericsson Xperia Play'in çıkışına mobil oyun tutkunları için artık sayılı günleri kaldı. Ancak Sony Ericsson yetkilileri Xperia Play'in yalnızca bu akıllı telefon için değil bütün Android platformu için oyun açısından büyük bir ilerleme olacağını söylüyor.

Sony Ericsson'dan Pazarlama Müdürü Dave Hilton Xperia Play ve Android ortaklığı hakkında şunları düşünüyor; "Google ve Android'le beraber, Android'in en iyi mobil oyun platformu olması ve rakiplerini oldukça geride bırakabilmesi için çok yakından çalıştık." Ayrıca yapılan açıklamalarda oyun severlerin yakından tanıdığı bir motorun da Xperia Play'de olacağı açıklanıyor; "Android oyunlarının grafiklerini geliştirmek için Havok oyun teknolojisini de Android'e uyarladık. Xperia Play'de olacak bu teknolojinin yararlarını diğer cihazlar da görecektir."

Xperia Play 31 Mart'ta meraklıları için piyasada olcak ve akıllı telefon için 50'ye yakın oyun da piyasada olacak. Sony Ericsson ayrıca Sony Computer Entertainment, EA ve Gameloft'la beraber oyunlar için de çalıştıklarını açıkladı.

Xperia PLAY'in ilk ön incelemesi için tıklayın...

Okuyucu Yorumları