Seagate'den bol ödüllü kampanya

Seagate, gerçekleştireceği büyük çekilişle kullanıcılarına birbirinden güzel ödüller verecek.

Bol ödüllü kampanya

Depolama çözümlerinde dünya lideri Seagate'in 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan yeni kampanyasında yapılacak çekilişle belirlenecek 30 kişi Roma'ya iki kişilik bilet, laptop, Playstation portable (PSP), fotoğraf makinesi, cep telefonu, FreeAgent Desk ve FreeAgent Go diskleri kazanma şansı elde edecek.

Dünyanın her geçen gün artan depolama ihtiyaçlarını karşılayan Seagate, fotoğraf, video ve müzik gibi değerli dijital içerikleri depolamayı, paylaşmayı ve korumayı kolaylaştıran çarpıcı mobil ve masaüstü seçeneklerinden oluşan Seagate FreeAgent depolama çözümlerini içeren yeni bir çekiliş kampanyası başlatıyor. 31 Ağustos 2009 tarihine kadar Seagate'in FreeAgent harici disk ailesinden üzerinde çekiliş etiketi bulunan disk satın alan herkesin katılabileceği kampanya kapsamında çekilişe katılanlar arasında belirlenecek 30 kişi Roma'ya iki kişilik bilet, laptop, Playstation portable (PSP), fotoğraf makinesi, cep telefonu, FreeAgent Desk ve FreeAgent Go diskleri kazanma şansı elde edecek.

Kampanyaya nasıl katılacaksınız?

Kampanyaya nasıl katılacaksınız?

Kampanya katılmak isteyenlerin öncelikle Seagate FreeAgent ailesinden üzerinde çekiliş etiketi bulunan FreeAgent Go, FreeAgent Go for Mac, FreeAgent Desk, FreeAgent Desk for Mac, FreeAgent Xtreme disklerinden ve FreeAgent Theater medya oynatıcısından birini satın almaları ve ardından ürünle birlikte verilen çekiliş kartı ve disk kutusunun üzerinde yer alan çekiliş numarasını www.seagateaktif.com adresine girerek kayıt yaptırmaları yeterli olacak.

Insanların yarattığı ve paylaştığı dijital içeriğin miktarı gün geçtikçe artıyor ve bu duruma paralel olarak ihtiyaç duyulan kapasite oranı da artıyor. 250 GB ile 2 TB arasında kapasite seçenekleriyle Seagate'in FreeAgent serisi yüksek depolama ihtiyacını karşılıyor. Seagate'in en gözde ürünlerinden 2 TB'a varan kapasite sunan FreeAgent Xtreme disklerine; 600 binin üzerinde dijital fotoğraf veya 30 bin saatin üzerinde dijital müzik veya 2 bin saatin üzerinde dijital video veya bin adet bilgisayar oyunu veya bunların bir kombinasyonu sığabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları