Seagate, dünyanın en ince 2TB diskini duyurdu

Seagate'in tanıttığı yeni harici diski, kapasitesiyle olmasa da, önemli bir özelliği ile rekor kırdı

Seagate'ten yeni rekor!

Disklerde sağlamlık ve performans kadar boyut da büyük önem arz ediyor. Başarılı disk üreticilerinden Seagate de bu konuda kafa patlatan şirketlerden biri. CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yer alan şirket, önemli bir ürünle izleyicilerin karşısına çıktı.

Dünyanın en ince 2TB'lık diskiyle tüketicilerinin karşısına çıkan Seagate, Backup Plus Ultra Slim adını verdiği bu harici diskiyle iki farklı kapasite seçeneği sunuyor: 1TB ve 2TB'lık kapasite seçenekleriyle kullanıcılara sunulacak olan disk, öte yandan ek bir çözümü daha getiriyor. Lvye yazılım desteğiyle birlikte kullanıcılara 2 yıl boyunca 200 GB'lık ek bulut alanı sunacak olan cihaz, bunu Microsoft OneDrive üzerinden yapıyor.

Seagate'in yeni Backup Plus Ultra Slim diski, son 2.5 inçlik diskine kıyasla yüzde 50 daha ince bir profile sahip. Elbette şu an pazarda bulunan aynı formatta 2TB'lık disklerden de aynı oranda ince olan Backup Plus Ultra Slim, tasarımıyla stil sahibi.

Fiyata gelince... Seagate henüz bir fiyat bilgisi paylaşmış değil. Ürünün bu çeyrekte Amazon ve Seagate'in sitelerinden satışa sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları