Seagate'ten veri kurtarma hizmetleri tesisi

Seagate son teknoloji harikası veri kurtarma hizmetleri tesisini Avrupa'da açıyor! Yeni merkez, Avrupa pazarının gittikçe büyüyen veri kurtarma ihtiyaçlarını karşılayacak

Veri kurtarma hizmetleri tesisi

Seagate Teknoloji, sektöründe öncü olduğu veri kurtarma hizmetlerini Avrupa pazarına da yaymak için Amsterdam bölgesinde tam donanımlı bir veri kurtarma laboratuvar tesisi kurdu. Tüm marka ve formatlardaki dijital medyada, kritik veri kayıplarını kurtarma konusunda lider konumda olan Seagate Veri Kurtarma Hizmetleri, bölgesel müşteri taleplerine cevap verecek yeni merkezle Seagate'in ünlü veri kurtarma hizmet ve teknolojilerinin Avrupa pazarlarında da bulunmasını sağlayacak.

Seagate Veri Kurtarma Hizmetleri Laboratuvar Operasyonları Başkan Yardımcı David Foster, yeni merkezin heyecan verici bir girişim olduğunu belirterek, "Birkaç yıldır Avrupa pazarına hizmet vermemize rağmen, Avrupa'daki fiziksel varlığımız yerel müşterilere eskisinden de etkin bir şekilde destek vermemizi sağlayacak. Seagate, gelecek aylarda eğitim ve teknoloji yatırımlarına hiçbir masraftan kaçınmayarak devam etmeyi umuyor"dedi.

Seagate Veri Kurtarma Hizmetleri Avrupa operasyonu, her koşulda usule uygunluğu ve kalite mükemmelliğini sağlamak için organizasyonun ISO 9001:2000 ilkelerinin takipçisi olacak. Yeni tesis, çalışma koşullarında, gelinen en ileri düzeydeki temiz havayı sağlamak için çoklu laminar hava akışı istasyonları ile donatıldı. Merkezin ileri derecede deneyimli ve profesyonel teknisyenlerden oluşan kadrosu tüm medya markaları için 7/24 ve kritik cevaplama hizmeti sağlayacak. Yeni operasyon ayrıca, geleneksel in-lab kurtarma metodlarıyla düzeltilemeyen, ağır şekilde zarar görmüş medya verilerini kurtarmaya yarayan benzersiz, drive-independent SignalTrace™ teknolojisine de sahip olacak.

Seagate Veri Kurtarma Hizmetleri, bugüne kadar tüm müşterilerine Amerika ve Kanada'daki tam donanımlı laboratuvarlarından hizmet veriyordu. Yeni Avrupa tesisi, firmanın varolan global veri kurtarma hizmetleri operasyonlarının bir parçası ve tüm dünyadaki müşterilerine ideal seviyede hizmet sağlama vaadinin bir göstergesi oldu. Bu tesis ayrıca Seagate Veri Kurtarma Hizmetleri'nin Avrupa'daki satış ve pazarlama girişimleri için de bir merkez niteliğinde olacak.

Okuyucu Yorumları