Seagate: USB diskler MediaCenter oluyor

USB diskinizi bir multimedya merkezine dönüştürmek ister misiniz? Seagate size bu şansı sunuyor...

Yeni eğlence merkeziniz

Seagate, FreeAgent Theater HD Media Player ile her USB sabit diskten bir MediaCenter yapıyor. Bu iş için ya bir Seagate FreeAgent Go'yu uygun çekmeceye yerleştiriyorsunuz veya herhangi bir USB sabit diski cihaza (media extender) bağlıyorsunuz.

FreeAgent Theater HD Media Player'ın kullanımının çok kolay olduğu ve uzaktan kumanda ile kolayca menüleri arasında gezinilebileceği iddia ediliyor. Video formatları olarak MPEG-1/2/4 ve DivX (PAL, NTSC, 1080i'ye kadar HD), ses formatları olarak MP3, WAV, WMA ve OGG'yi destekliyor. Resim gösterimi yapmak da mümkün. Televizyona veya projektöre bağlamak için bir Composite, S-Video ve Komponent çıkışı sunuluyor. Seagate, FreeAgent Theater HD Media Player'ı hem sabit disksiz hem de FreeAgent Go (250 veya 500 GB) sabit disk ile beraber sunacak.

Seagate FreeAgent Theater HD Media Player mart ayında satışa sunulacak. Cihaz ABD'deki satış fiyatı yaklaşık 130 dolar.

CHIP Online Yorumu:
FreeAgent Theater HD Media Player çok iyi bir fikir fakat yepyeni değil. Western Digital ve iomega aynı tarz ürünleri sunuyor. Hatta bu markalar Seagate ürününde olmamasını büyük bir hata olarak gördüğümüz HDMI çıkışını da sunuyor.

Okuyucu Yorumları