Şehir Hayatı Yüzünüzde İz Bırakmasın

İsveç menşeli kişisel bakım teknolojisi markası FOREO'nun LUNA 2 for MEN isimli teknolojik cihazı, erkekler için bir mucize niteliğinde.

Erkeklere özel teknolojik ürün!

Büyük şehirler, sadece yaşamın ve kültürün değil, cilde zarar verebilen ve yaşlanmayı hızlandırabilen serbest radikallerin de merkezidir. UV ışınları, havadaki partiküller, egzoz dumanı ve toz gibi çevresel etkenler gözenekleri tıkayarak ciltte bir kir tabakası oluşturur. Ancak büyük şehirlerde cilde zarar veren şeyler sadece bu serbest radikallerle sınırlı değildir. Bindiğiniz metronun kalabalığı, trafik yüzünden toplantınıza yetişmek için yaşadığınız telaş, sokakların gürültüsü, tamamlanması gereken işler.... Kısacası şehrin telaşı, karmaşası, yoğunluğu beraberinde stresi getirir. Bütün bunlara bir de vakit darlığından tükettiğiniz fast food yiyecekler, aşırı şekerli veya yağlı yiyecekler, asitli içecekler gibi yanlış beslenme de eklenince geriye yorgun, tahriş olmuş, hassaslaşmış, problemli ciltler kalır. Oysa cildimizin sağlıklı görünmesini hepimiz isteriz. İsveç menşeli kişisel bakım teknolojisi markası FOREO, şehir hayatının cildimizde yarattığı bu sorunlarla mücadelenin aslında hiç de zor olmadığını söylüyor ve büyük kentlerde yaşayan erkekler için cilt bakım önerilerinde bulunuyor.

Derin bir temizliği ihmal etmeyin

Derin bir temizliği ihmal etmeyin

Uzun bir günün ardından yüzünüzden yorgunluk izlerini silmek, ertesi güne tazelenmiş bir ciltle uyanmak istersiniz. Şehrin getirdiği egzoz, toz, kir gibi çevresel etkilerin yanı sıra yağ da cildinizi matlaştırır, gözenekleri tıkayarak sivilce ve siyah nokta oluşumuna neden olur. Bunları önlemek için ilk adım olarak cildinizin derinlemesine temizlenmesi gerekir. Ancak bunun için cilt tipinize uygun bir temizleyici ürün yeterli gelmeyebilir. İşte bu noktada FOREO LUNA 2 for MEN'den yardım alabilirsiniz. LUNA 2 for MEN yüzünüzü hassas bir şekilde temizlerken, T-Sonic™ titreşimleri sayesinde gözeneklerde kalan kirin ve yağın yüzde 99,5'ini cildinizden arındırıyor, peeling etkisi yaparak cildin ölü derilerden kurtulmasına da yardımcı oluyor.

Hem nemlendirin hem koruyun

Hem nemlendirin hem koruyun

Cildinizi temizlemek yetmez, mutlaka nemlendirmek de gerekir. Hele bir de az su içip bol bol çay ve kahve tüketiyorsanız... Çay ve kahve vücutta su kaybına neden olur, su kaybı da cildinizin kurumasına... Bu nedenle cilt tipinize uygun bir nemlendirici ileFOREO LUNA 2 for MEN'in gücünü birleştirebilirsiniz. LUNA 2 for MEN ile cildinize masaj yaparak hem nemlendiricinin daha kolay emilmesini hem de cildinizin sıkılaşmasını ve canlanmasını sağlayabilirsiniz. Bu işlemi tıraş öncesinde yaparsanız, gözenekler açıldığı için pürüzsüz tıraşın keyfine de çıkarabilirsiniz.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresi üzerinden bağlantıya geçebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları