Şehirlerarası yolda Vodafone 3G+

Vodafone 3G+ ile şehirlerarası yolculukta Kurtlar Vadisi ya da Aşk-ı Memnu izlemek mümkün...

Yolda Vodafone 3G+

Vodafone, şehirlerarası seyahatlerde Vodafone 3G+ mobil internet kullanımının mümkün olduğunu açıkladı.

Dünyanın en büyük servis sağlayıcı şirketlerinden biri olan Vodafone, 3G hizmetini otobüslere özel bir Wireless Router ile sağlıyor. Bu sayede yolcular, yüksek hızlı kesintisiz internet ile yolda geçen saatlerini verimli ya da eğlenceli bir şekilde geçirebiliyorlar.

İnterneti neredeyse hayatımızın her alanında kullandığımız şu günlerde şehirlerarası otobüs seyahatlerinde bu imkânlardan uzak kalmak, birçok kişinin seyahatte geçirdiği zamanını verimli şekilde değerlendirmesini engelliyor. Vodafone, şehirlerarası yolculuk yapanları Vodafone Wireless Router çözümünde 3G+ ile hızlı mobil internetle buluşturuyor.

Vodafone 3G+ teknolojisi ile otobüslerde dizi keyfi yarım kalmıyor, sevilen sanatçıların parçaları hareket halindeyken bile hızlı bir şekilde indirebiliyor ve müzik keyfi sürüyor. Vodafone Wireless Router sayesinde yolcular seyahatleri boyunca ücretsiz olarak internete bağlanabiliyor.

Maçlar, müzik, popüler diziler...

Maçlar, müzik, popüler diziler...
Yolda dizileri kaçırmayın

Yolcular dilerlerse Aşk-ı Memnu veya Kurtlar Vadisi dizisinin son bölümlerini, günün önemli haberlerini, tuttukları futbol takımının o gün veya daha önce oynanmış maçlarının özetini izleyebiliyor, otobüste kendi seçtikleri filmi WiFi (kablosuz ağ) destekli bir dizüstü bilgisayar veya cep telefonu üzerinden rahatlıkla seyredebiliyorlar.

HAS Turizm, İzmit Seyahat, Genç Seyahat, Ersoylar Turizm ve Metro Turizm gibi seyahat şirketlerinin yüzlerce aracında kullandığı Vodafone Wireless Router hizmeti şehirlerarası otobüs, minibüs, binek araçlar gibi mobil alanlarda güvenli hızlı mobil internet erişimini 3G+ ile sağlıyor.

Vodafone Wireless Router'ın kurulumu ile araca montajı ise Vodafone tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor. Çözümün kullanıldığı araca özel adaptör ile sunulan Vodafone Wireless Router, 24 ay 50 TL ödeme taahhüdünde bulunanlara aylık 3GB veri ücretsiz olarak sunuluyor. Bireysel ve kurumsal müşteriler, Wireless Router hizmetini Vodafone Kurumsal Müşteri Hizmetlerini 444 7005 numaralı hattan arayarak başlatabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları