Şekilden şekile giren AOC monitör

Özellikle oyuncular için çok rahatlık sağlayan AOC monitör Temmuz 2016'da satışa çıkıyor.

AOC'nin yeni monitörü

Akıcı ve canlı görüntüler sağlayarak AGON AG271QG, anında yerine getirilen girdi komutları ile input lag'i en aza indiriyor. AOC Flicker-free teknolojisi ise ekran titreşimini ortadan kaldırarak gözlerde oluşabilecek rahatsızlığı ve yorgunluğu azaltarak oyuncuların yılmadan hedefe kilitlenmelerini sağlıyor ve böylece rekabet düzeyi yüksek oyuncuların beklentilerine daha iyi yanıt veriyor.

Yorgunluk nedir bilmeyen rekabetçi oyuncular konfora çok daha fazla ihtiyaç duyarlar, üstelik bu konfor sadece hedefe odaklanmaya alışmış gözler için gerekli değildir. Oyuncunun bedeninin de güçlü kalması ve sonsuz oyun seanslarından zarar görmeden çıkmak için oyun sandalyesinde bile rahat bir vücut pozisyonu çok büyük önem taşır. Ayarlanabilen AOC Ergo Dial ayak, kullanıcıların tercih ettikleri ayarı hatırlamaları için skalalı bir yükseklik ayarına sahip. Üstelik oyuncular AGON AG271QG modelini istedikleri gibi eğerek ve ihtiyaç duyduklarında sağa sola döndürerek rahatlık özelliklerinde ince ayar yapabilirler.

Coşkulu oyuncular için özel olarak tasarlanan AOC AGON AG271QG birinci sınıf oyun monitörü, Temmuz 2016'da 709 USD tüketici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından mağazalarda bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları