Sekmeleri şifreleyen tarayıcı: GreenBrowser

Piyasada sadece IE, Firefox veya Chrome yok: İşte gözden kaçmış en başarılı tarayıcılardan biri...

Bu tarayıcıyı deneyin!

Pek çoğumuz tarayıcı piyasasında Internet Explore, Firefox, Chrome ve Opera'nın dışında başka alternatifler olduğunu unutuyoruz. Her ne kadar bu diğer ufak tarayıcılar, pazar payı anlamında çok küçük bir dilim kaplasalar da, aralarında oldukça ilgi çekici alternatifler de bulunuyor. GreenBrowser bunlardan biri.

Bu alternatif tarayıcıların pek çoğu, kullanıcıların ilgisini çekebilmek için sayısız özellik sunuyor. Fakat ne yazık ki iş web sayfalarını düzgün görüntülemeye geldiğinde hepsi aynı başarıyı yakalayamıyor. Neyse ki GreenBrowser onlardan biri değil. Hemen hemen tüm web sayfalarını aynı başarıda görüntülemeyi başarabilen bu tarayıcı, aynı zamanda sekme yönetimi konusunda da pek çok gelişmiş özellik sunuyor. Örneğin istediğiniz herhangi bir sekmeyi şifreleyerek, kimsenin siz yokken o sekmede hangi sayfanın açık olduğunu görememesini sağlayabiliyorsunuz.

Tek sorunu sayfaları açma süresinin büyük tarayıcılar kadar hızlı olmaması... Eğer pek çok özelliğe sahip alternatif bir tarayıcı denemeyi düşüyorsanız, bu adresten GreenBrowser'ı indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları