Sel felaketi: Vodafone'dan özür mesajı geldi

Sele yenik düşen Vodafone, abonelerinden bu mesajla özür diliyor; küçük bir de özür hediyesi var...

İşte Vodafone'un sel mesajı!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin en büyük mağdurlarından biri de hiç kuşkusuz GSM devi Vodafone oldu. Uzun bir süre boyunca yaşanan Vodafone bağlantı sorunları, ufak tefek aksaklıklar haricinde çözülmüş gibi görünüyor. Zaten Vodafone da, durumu anlatan son açıklamasında bunu bildirmişti.

Ve şimdi de sıra, abonelerin gönlünü almaya geldi. Vodafone, mağdur olan abonelerine gönderdiği mesajda, Kasım ayı faturasında yüzde 5 indirim uygulanacağını söylüyor ve tüm abonelerine, gösterdikleri anlayış nedeniyle teşekkür ediyor. İşte o mesaj:

"Sel felaketi nedeniyle yaşadığımız iletişim aksaklıkları için anlayışınıza teşekkür ederiz. Kasım faturası kullanım tutarınıza %5 indirim yansıtılacaktır."

Biz de CHIP Online olarak Vodafone'a geçmiş olsun diyor; bundan sonra yaşanacak olaylarda bu tip sorunlarla karşılaşmamalarını diliyoruz...

Not: Vodafone'dan konu ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi. Bahsi geçen yüzde 5 indirimin tarifeden tarifeye değişiklik gösterebileceğini hatırlatmakta yarar var...

Okuyucu Yorumları