Selffee Cafe Yardımınızı Bekliyor!

Eğer gerekli meblağ toplanabilirse, dünyanın en acayip kafesi ile karşı karşıya kalacağız demektir...

Selffee Cafe yardımınızı bekliyor!

Teknolojinin temelinde insanların hayatını kolaylaştırmak yatıyor. Sonuç olarak, eğer bir talep yoksa, karşılığı da yok demektir. Bu yüzden de dünyayı sarma ihtimali bulunan yeni kafe kavramının mucitlerini kutlamak gerekebilir. Bu yeni kafenin adı, Selfee.

Kafenin adından da tahmin edilebileceği gibi, bu kafe, selfie odaklı olacak. Kendi fotoğraflarınızı çekip, sipariş verdiklerinizin üzerinde bu fotoğrafı görebileceksiniz. Kim kendi fotoğrafının üzerinde bulunduğu bir şey yemek veya içmek ister bilemeyiz ama demek ki talep var...

Firmanın Indiegogo kampanyasının oldukça etkileyici olduğu söylenebilir. Kampanyadaki açıklamaya göre planın ilk aşaması New York'ta bir kafe açmak. Sunulacakların arasında ise buzlu kahve, milkshake, soğuk yeşil çay, kurabiye, kek ve şekerlemeler bulunacak.

Selffee, teknolojisinin FDA sertifikasına sahip olduğunu söylemekte. Bu teknoloji, mağazanın içerisinde çekebileceğiniz veya daha önceden gönderebileceğiniz selfie'lerin basımından sorumlu durumda. Firma, ürünlerin tadının bu baskılardan etkilenmediğini belirtmekte.

Kampanya şu anda sadece 15.000 doların biraz üstünde bir miktar toplayabilmiş durumda ve hedefi olan 30.000 dolara ulaşmak için 15 günü bulunmakta. Bu kampanyanın başarılı olup olmaması ise insanlığın egosunun sınırını gösteren şeylerden biri olacak...

Okuyucu Yorumları