Sennheiser'den gürültü engelleyen kulaklık!

Sennheiser'ın bu kulaklığı, dışarıdan gelen gürültüleri engellemekle kalmıyor ve bakın neler yapıyor

Gezginlere özel kulaklık!

Ses teknolojileri alanında dünyaca ünlü marka Sennheiser'ın sıkça uçağa binen iş adamları ve seyahat tutkunu gezginler için tasarladığı, aktif gürültü engelleyici özelliğe sahip olan Sennheiser CXC 700 kulakiçi kulaklık modeli elmasepeti.com tarafından satışa sunuldu.

Özellikle sık biçimde uçağa binen iş adamları ve bol bol seyahat eden gezginlere hitap eden bu kulaklık, Sennheiser'ın aktif gürültü engelleme teknolojisine - NoiseGard sahip. Bu akıllı teknoloji, çevredeki sesleri tanıyarak duymak istemediğiniz ve gürültü olarak algılayacağınız sesleri büyük oranda engelleyerek azaltıyor. KDV dahil 799,90 TL ile satışa sunulan Sennheiser CXC 700, sahip olduğu üç farklı mod sayesinde de farklı ortamlara göre bu özelliğini adapte ediyor ve iyi bir performans ortaya koyuyor.

Mod 1: Günlük mesafeler için optimize edilmiş. Tren, metro, otobüs, araba ve kısa mesafeli uçuşlar için idealdir.

Etki: Düşük frekans (100 - 400 Hz) aralığına odaklanır. Ortalama -23dB seviyesinde aktif gürültü engeller.

Mod 2: Uzun mesafeli uçuşlar ve klima sistemine sahip odalar için optimize edilmiştir.
Etki: Orta frekans (400 - 3000 Hz) aralığına odaklanır. Ortalama -23dB seviyesinde aktif gürültü engeller.

Mod 3: Hareket halindeyken kullanım ve diğer gürültülü ortamlar için optimize edilmiştir.
Etki: Düşük ve orta frekans (100 - 3000 Hz) aralığında denge sağlar. Ortalama -15dB seviyesinde aktif gürültü engeller.

Kulaklığınızı çıkarmadan konuşun

Kulaklığınızı çıkarmadan konuşun

Noisegar / digital sayesinde CXC 700 23dB gibi etkileyici bir düzeyde sesleri azaltıyor. Üstelik bu değer pasif olarak zaten azaltılan 25dB'in (3000 Hz üzeri frekans aralığında) üzerine ekleniyor. Bu sonuç, hali hazırda kendini kanıtlamış sürücülerle birleşince size yalnızca dinlediğiniz müziğin keyfini çıkarmak kalıyor.

CXC 700 ayrıca TalkThrough teknolojisine sahip ve bu sayede kulaklığınızı çıkarmadan kabin memuruyla konuşabilir, yol arkadaşınızla sohbet edebilirsiniz. Zarif ve ergonomik kontrol kumanda kısmı aynı zamanda bir adet AAA alkalin pil için hazne özelliğini de taşıyor. NoiseGard / dijital ve TalkThrough sistemlerini kolaylıkla kontrol edebilir ve bir pille 16 saate kadar kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. Ses ayarı dahil her türlü işlemi tek elinizle ve düşük ışıklı ortamlarda bile rahatlıkla yapabilirsiniz.

Bu özel kulaklıklar, hemen hemen bütün medya çalarlar ve uçak içi eğlence sistemleriyle uyumlu, sağlam ve tarz sahibi bir taşıma çantasına sahip iyi bir yol arkadaşıdır.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları