Sense 5.5 güncellemesini bekleyenlere müjde

Eğer bu HTC cebe sahipseniz, Sense 5.5 arayüzü için heyecanlanmaya başlayın!

Sense 5.5 müjdesi!

HTC, önümüzdeki birkaç hafta içinde, One modeli telefonları için Sense 5.5 güncellemesinin yayınlanacağını açıkladı. Bu da HTC'nin daha işlevsel ve sosyal bir telefon haline gelmesi demek. HTC One sahipleri ayrıca sadece HTC One Max'ta bulunan Video Highlights gibi özelliklere de sahip olacak.

HTC Zoe sahipleri de Sense 5.5 güncellemesinden sonra son derece yetenekli olan telefonlarında farklı deneyimler yaşamışlardı. Sense 5.5 ile daha da gelişen arayüzde aramalar çok daha kolay yapılabiliyor ayrıca beğendiğiniz müzikleri de telefon eklemek çok daha kolaylaşıyor.

Hareketli GIF?

Sense 5.5'in bir çarpıcı özelliği de, telefon üzerinde hareketli GIF dosyaları hazırlamayı mümkün kılması. Sense 5.5 ile ayrıca Instagram ve Google+ servislerinden özel içeriklere ulaşmak da mümkün oluyor. 120 online makalenin de daha sonra offline olarak okunabilmesi için tarayıcı belleğinde saklanabilmesi de Sense 5.5'in sevilen bir özelliği. HTC'nin açıklamalarına göre, Sense 5.5 arayüzü, One ailesi telefonlara önümüzdeki birkaç hafta içinde ulaşacak.

Okuyucu Yorumları