Servis garantisi kapıya kadar geldi

Fujitsu Siemens Computers, satış sonrası 'Evlere Servis' uygulamasını başlatıyor.

Evlere servis

Avrupa'nın ve Türkiye'nin lider BT firmalarından Fujitsu Siemens Computers satış sonrası hizmetleri kapsamında "Evlere Servis" uygulamasını başlatarak taşınabilir ürün kullanıcılarına özel bir bakım, onarım ve teslimat paketi sunuyor. Bu hizmet paketiyle "kapıya kadar gelen garanti" anlayışı Türkiye'nin bütün bölgelerinde hayata geçirilirken, kullanıcılara garanti hizmetlerini hızlandıran, yüksek kalitede servis sunuluyor.

"Evlere Servis" uygulaması çerçevesinde, Fujitsu Siemens Computers kullanıcılarından, arızalanan bilgisayarları adresten güvenli bir şekilde alınıyor, bakım ve onarımı yapıldıktan sonra tekrar müşterinin adresine teslim ediliyor. Fujitsu Siemens Computers bu uygulama ile müşteri memnuniyetini daha da yüksek bir düzeye çekiyor. Fujitsu Siemens Computers 444 0 FSC (444 0 372) numaralı Çağrı Merkezi'ni arayan kullanıcıya çözüm için ilk yönlendirme Müşteri Hizmetleri tarafından yapılıyor. Uzaktan müdahale ile sorunun çözümüne yönelik bir gelişme sağlanamaması halinde; kullanıcının adresi alınıyor ve bilgisayarın alınması için uygun bir tarih kararlaştırılıyor.

Kullanıcı ile kararlaştırılan tarihte anlaşmalı kargo, ürünlerin taşıma sırasında zarar görme risklerini minimuma indirmek için ürünü, beraberinde getirdiği, özel kutuda teslim alarak Fujitsu Siemens Computers'a güvenli bir şekilde ulaştırıyor. Kargo ile gönderim sürecinde oluşabilecek her türlü zarar kullanıcının sorumluluğu dışında tutuluyor.

Paketin ulaşmasının ardından, bakım, onarım ve teslimat süreci başlıyor. Onarım tamamlandığında kullanıcıya e-posta yoluyla bilgi verilerek ürünün teslimatı sağlanıyor. Fujitsu Siemens Computers ürün teslimatının SMS ile haber verilmesi için altyapı çalışmalarını da sürdürüyor.

Bilgi için
Fujitsu Siemens Computers - 0212 410 43 55

Okuyucu Yorumları