Ses Tanıyan Bluetooth’lu Telefon

Bluetooth ve ses tanıma teknolojisini bir arada sunan Samsung’un yeni modeli E620, telefona dokunmadan görüşme yapma olanağı sunuyor!

Ses Tanıyan Bluetooth’lu Telefon

Samsung Electronics, ses tanıma teknolojisini ve Bluetooth’u bir araya getiren yeni modeli E620’yi Türkiye pazarına sundu. Şirket tarafından Avrupa pazarına “Bluetooth Ses Tanıma Telefonu” olarak lanse edilen model, Bluetooth kulaklık üzerinden sadece ses kullanarak telefon görüşmesi başlatabiliyor.

Kişinin adını telefon rehberinden bularak arama yapabilen telefon, kullanıcılara mobil telefonlarını esnek bir şekilde kullanma olanağı sunuyor. Bluetooth kulaklıklar daha önce sadece gelen çağrıların cevaplanmasında yardımcı oluyordu. Söz konusu teknoloji ile daha gelişmiş bir şekle gelen “Bluetooth Ses Tanıma Telefonu”, Bluetooth kulaklıkla kablosuz aramalar yapmaya imkan sağlıyor.

“Bluetooth Ses Tanıma Telefonu” pazardaki benzer ürünler arasında ses tanıma teknolojisinin gelişmişliği ve kullanım kolaylığı ile ön plana çıkıyor. Buna ek olarak artık cep telefonu ile arama yapılmak istendiğinde cihaz nerede olursa olsun kolayca bağlantı kurulabiliyor. Kullanıcılara yolculuk esnasında güvenli görüşme sunan E620, bağımsız ses tanıma teknolojisi ile ses tipine bağlı olmadan kullanılabiliyor. E620, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca olmak üzere 5 dili destekliyor.

Bluetooth özelliklerine ek olarak bütünleşik dizaynı ve 1 mega piksel kamerası olan cep telefonunda; video wallpaper, gümüş nano anti bakteriyel fonksiyonu ve 64 polifonik zil tonu bulunuyor. Samsung, Bluetooth uyumlu telefonlardaki rekabet gücünü yenilikçi teknolojisi ile güçlendirmeyi planlıyor.

Okuyucu Yorumları