Sese estetik getiren hoparlör satışta!

Ses kalitesiyle olduğu kadar etkileyici görünümüyle odanızı süsleyen bu hoparlörlerle tanışmalısınız

Harika ses ve fazlası!

Bang & Olufsen yeni BeoLab 14 surround hoparlör sistemini satışa sundu. BeoLab 14 surround hoparlör sistemi, kompakt estetiği ile ev ve ofislerde yer kaplamadan üst düzey surround performans keyfini yaşam alanlarına taşıyor. Üstün akustik özelliğe sahip bu yeni sistem, sadece Bang & Olufsen TV'lerle değil, tüm televizyonlarla uyumlu olarak çalışıyor.

Bang & Olufsen BeoLab 14 surround hoparlör sistemi, bir taşla iki kuş vuruyor. Zarif tasarımı, esnek yerleştirme seçenekleri ve akustik özelliğiyle, mekanların iç tasarımından ödün vermeden iyi bir ses sistemi kurmaya olanak tanıyor. Danimarkalı ses mühendisleri tarafından geliştirilen sistem, üstün Bang & Olufsen performansını sağlarken, aynı zamanda mekanlara fark katan bir şıklığa ve yalınlığa sahip.

Her ortama uyumlu değiştirilebilir kumaş kapak

Boyut olarak küçük fakat ses olarak büyük BeoLab 14, Bang & Olufsen'in akustik mühendislerinin yarattığı çarpıcı performansı, şaşırtıcı derecede küçük birimlerle sağlıyor. Farklı renk seçenekleri bulunan değiştirilebilir kumaş kaplamalara sahip olan hoparlörler, en zor iç mekan tasarımlarına bile iyi bir uyum gösteriyor. Bir heykel görünümündeki subwoofer'a sahip olan sistem içerisinde, tüm hoparlörler için ayrı ayrı yükselticiler bulunuyor. İnce hatlarıyla oldukça küçük bir yer kaplayan sistem, yürek hoplatan bas tonlarıyla da dikkat çekiyor. Akustik özellikleriyle öne çıkan Beolab 14, duvar ve tavan montajının yanı sıra zemin ve raf standlarını da içeren geniş yerleştirme seçenekleriyle her mekana uygun çözümler sunuyor.

BeoLab 14'ü daha yakından görmek için galerimize tıklamanız yeterli!

Okuyucu Yorumları