Sevgililer Günü'ne Özel Müzik Hediyesi

Sevgilinizi son teknoloji müzik dinleme deneyimiyle şımartın.

Sevgililer Günü hediyesi

Sevgililer Günü yaklaşırken pek çok kişi sevgilisine en doğru hediyeyi alma telaşına düşüyor. Siz de hem niteliğiyle hem kalitesiyle sevginizi ifade edebileceğiniz hediyeyi bulmakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Mükemmel müzik kalitesine ulaşmanızı sağlayacak markaları bir araya getiren Hifilife, Sevgililier Günü'nde sevgilinize en iyi müzik dinleme deneyimini yaşatacak ürünlerden oluşan hediye önerileri sunuyor.

Yeni Momentum Wireless ile müzik dinleme keyfini ikiye katlayın

Yeni Momentum Wireless ile müzik dinleme keyfini ikiye katlayın

Premium kulaklıkta en yüksek standardı temsil eden Yeni Momentum Wireless, modern tasarımı ve üstün ses kalitesi ile sevgilinizin müzik dinleme keyfini ikiye katlayacak. Sevgilinizin favori şarkılarındaki coşkulu bass vuruşları ya da sakinleştirici melodiler, kulağına stüdyoda kaydedildiği kaliteye en yakın şekilde gelecek. Üstelik kulaklığın sahip olduğu, Sennheiser tarafından geliştirilen sıra dışı Aktif Gürültü Engelleme özelliği sayesinde, sevgiliniz müziği artık ortam gürültüsünden arındırılmış halde dinleyebilecek.

Konforlu Momentum True Wireless

Dinledikleri müziğe hak ettiği kaliteyi vermek isteyenler için üretilen ve uzun saatler boyunca kulaktan düşmeden konforlu bir kullanım vaat eden Momentum True Wireless kulak içi kulaklık ise sevgilinizi kablo karmaşasından kurtarırken vazgeçemeyeceği kalitede bir ses deneyimi sunacak. Sağ ve sol kapsül üzerinden hem dokunmatik (swipe) hem de hafifçe vurarak (tap) komutlar verilebilen kulaklık, sevgilinizin hayatını kolaylaştıracak.

Sevgilinizi KEF/LSX Kablosuz Stereo Hoparlör ile şımartın

Sevgilinizi KEF/LSX Kablosuz Stereo Hoparlör ile şımartın

Ses netliği ve geniş ses sahnesi ile sevgilinizin kulaklarına daha önce deneyimlemediği bir şölen yaşatma iddiasında olan KEF/LSX Kablosuz Stereo Hoparlör, İspanyol kumaşının kullanıldığı Michael Young imzalı eşsiz tasarımı ve beş farklı renk seçeneği ile sevgilinizin kalbini bir kez daha kazanmanıza yardımcı olacak. Gerçeğe en yakın ses tecrübesini yaşatan ürün, sevgilisine son teknolojiye sahip, unutulmaz bir armağan vermek isteyenleri bekliyor.

*Sennheiser Momentum True Wireless Kulak İçi Kablosuz Kulaklık fiyatı: 1.999 TL.

*Sennheiser Yeni Momentum Wireless Kulaklık fiyatı: 3.199 TL.

* KEF/LSX Kablosuz Stereo Hoparlör fiyatı: 7.998 TL.

Okuyucu Yorumları