Seyahatseverin tatildeki en yakın dostu

Tatil mevsimi devam ederken, Skyscanner ile hala gidecek çok yer var.

Tatilin yakın dostu

Tatil mevsimi devam ederken, Skyscanner'ın ücretsiz mobil uygulamasıyla her yerde uçak biletlerinizi kolayca kontrol edebilir ve bir sonraki seyahatinizi rahatça planlayabilirsiniz. Skyscanner'ın ücretsiz mobil uygulamasında ve sitesinde yer alan "Her Yere" arama seçeneği ise yeni destinasyonlar keşfetmek isteyen ya da neresi olsa giderim diyenler için biçilmiş kaftan. "Her Yere" arama seçeneği ile tatilseverler bulundukları yerden seyahat etmek istedikleri tarihler için en ucuz biletleri kolayca arayabiliyorlar.

İnternet sitesi ile olduğu kadar mobil uygulamalarıyla da dünyada seyahat etmek isteyenlerin hayatını kolaylaştıran ve en hesaplı alternatifleri sunan Skyscanner'ın mobil uygulaması ile seyahatlerinizi en hızlı şekilde planlayabilir ve tatiliniz için en uygun uçuşu bulabilirsiniz. Eğer yeni destinasyonlar keşfetmek istiyor ya da "neresi olsa giderim yeter ki gideyim" diyorsanız, Skyscanner uygulamasında ve sitesinde yer alan "Her Yere" arama seçeneğini kullanarak bulunduğunuz yerden gidebileceğiniz en uygun fiyatlı uçuş noktalarını anında öğrenebilirsiniz. "Her Yere" seçeneğiyle sadece gideceğiniz tarihi ve bulunduğunuz şehri belirleyerek, en uygun fiyatlı uçuşları görüntüleyebilirsiniz.

"Her Yere" seçeneği ile Ağustos ayında İstanbul'dan en uygun olarak Kıbrıs'a 165 TL'ye uçuş bulabilirken, Eylül ayında ise İstanbul'dan 245 TL'ye Kosova'ya ve 246 TL'ye ise Makedonya'ya uçak bileti bulabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları