Sharp'tan 32 inç'lik 4K dokunmatik monitör!

Sharp'ın 4K çözünürlüklü bu dokunmatik monitörü, size hatasız metin girişi ve fazlasını vadediyor!

Dokunmatik 4K monitör!

Sharp, Japonya'da 32 inç sınıfında yeni bir monitör olan PN-K322B'yi pazara sunuyor. Profesyonel kullanıma yönelik bu monitör, orijinal olarak geliştirilmiş, yüksek hassaslıkta bir dokunmatik ekrana sahip ve tam HD'nin dört katı seviyede çözünürlük anlamına gelen 4K çözünürlük sunuyor (3.840 × 2.160 piksel).

PN-K322B, Sharp'ın en yeni ultra yüksek çözünürlüklü ekranı. Ucunun genişliği 2 mm olan özel dokunmatik ekran kalemi ise ince metinlerin yanı sıra çizgilerin de elyazısıyla ekrana hatasız şekilde girilebilmesini sağlıyor. Ekran ayrıca, çoklu dokunuşu da destekliyor.

IGZO teknolojisi ve kenardan aydınlatmalı LED arka ışığı sayesinde kendi sınıfı içindeki en ince monitör olan PN-K322B yalnızca 36 mm*2 kalınlığa sahip. Yanında sağlanan stant, monitörün açısının uygulamaya göre iki değişik şekilde kolaylıkla ayarlanabilmesine imkan veriyor. Monitör, izlemek için dikey konuma, üzerine yazmak ve dokunmatik giriş yapmak için düşük açı konumuna ayarlanabiliyor.

PN-K322B'de kullanıcının eli ekrana yaslanmışken bile kalem girişini önceliklendiren ve avuç dokunuşunu iptal eden bir işlev de bulunuyor. PN-K322B'nin giriş konektörleri en yeni DisplayPort ve HDMI ara yüz özellikleriyle uyumlu çalışıyor. Monitör ayrıca, tek bir kablo bağlantısıyla PC'den alınan ultra 4K HD içerikleri görüntüleyebiliyor*3.

*1 IGZO monitörler, Sharp ve Semiconductor Energy Laboratory Co., Ltd. tarafından beraberce seri üretim için geliştirilmiştir. IGZO ve IGZO logosu Sharp Corporation'ın ticari markaları ya da tescilli ticari markalarıdır.

*2 - 2 Temmuz 2013 itibariyle; 30 inç ya da daha büyük 4K (3.840 × 2.160 piksel) dokunmatik monitörler için (Sharp'ın araştırmalarına dayalı olarak).

*3 DisplayPort (Multi-Stream Transport) 60pkare hızında 3.840 × 2.160'a kadar çözünürlüğü desteklemektedir; HDMI bağlantınoktası 30p kare hızında 3.840 × 2.160'a kadar çözünürlüğü desteklemektedir.

Okuyucu Yorumları