Shazam, Eleştirmenlerden Tam Not Aldı!

DC Comics-Warner Bros Evreni'nin yeni filmi Shazam, baş döndürücü performansı ile göz doldurdu.

Shazam, sinema dünyasını sarstı!

DC Genişletilmiş Evreni'nin son üyesi Shazam, dünya çapında önemli başarılara imza attı. Shazam, Aquaman'den sonra DC Evrenini'nin en başarılı filmi olmayı, "şimdiden" başarmış gibi...

5 Nisan 2019'da dünya çapında gösterime giren yapım, bir gün içinde 20 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Yapımın bütçesinin 80-100 milyon dolar seviyesinde olduğu düşünülürse, yapımın daha ilk günden kayda değer bir başarı elde ettiğini, gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Cooper Andrews, Grace Fulton gibi usta oyuncuların rol aldığı Shazam'ın yönetmenlik görevini ise David Sanberg üstleniyor. Filmin senaristlik görevinde ise ödüllü ve uzman isimler Henry Gayden, Darren Lemke ikilisi bulunuyor.

Rotten Tomaetos'un uzman eleştirmenleri, filme 9,2/10 puanı layık gördü. Metacritic uzmanları ise Shazam'a 72/100 puan vermeyi uygun gördü. Aquaman'dan beri ilk kez bir DC Genişletilmiş Evreni yapımı, bu kadar yüksek puanlar elde etmeyi başardı.

Shazam; aynı günde gösterime girdiği The Best of Enemies ve Stephen King'in yeniden sinemaya uyarlanan eseri The Pet Semetary'i fersah fersah geride bırakmayı başardı.

Okuyucu Yorumları