Siber güvenlik devi 15 yılı geride bıraktı

Bitdefender ekibi 15 yılda sayısı 500 milyona ulaşan kullanıcılarına hala aynı tutku ve adanmışlıkla hizmet vermeye devam ediyor.

Bitdefender 15 yaşında!

Kasım ayının ilk haftasında kuruluşunun 15. yıldönümünü kutlayan Bitdefender, yıllardır güven duyulan antivirüs yazılım şirketi olmaktan gurur duyuyor. Bu 15 yıllık şirket tarihinde sürekli olarak gelişen ve büyüyen Bitdefender hala aynı tutku ve adanmışlık ile kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor.

Bağımsız test kuruluşlarından da tam not alan global antivirüs yazılım kuruluşu Bitdefender'ın kurucusu Florin Talpeş, 15 yılı geride bırakmanın haklı gururunu şu sözlerle ifade ediyor; "15 yıl önce, kullanıcılarımızın bireysel cihazlarını korumak için sürekli yeni yollar arıyor ve müşterilerimize kötü amaçlı yazılımlara karşı en iyi korumayı sağlamak için kendimizi geliştiriyorduk. Bugün hala ilk hedefimiz kullanıcılarımıza en iyi korumayı sağlamak. Ancak bu kez kullanıcılarımızın veri merkezleri, akıllı evleri ve şirketleri için de çalışıyoruz. Felsefemiz değişmedi ama görevimizin kapsamı ve ölçeği kesinlikle gelişti. 15 yıl önce hayal edemeyeceğimiz bir boyutta büyüdü."

Bireysel kullanıcılardan büyük girişimlere ve hatta hükümetlere kadar yarım milyar kullanıcının güvenini kazanmayı ve bunu sürdürmeyi başaran Bitdefender, dünya nüfusunun yaklaşık %7'sinin bir araya geldiği en büyük global tehdit istihbarat ağlarından birini oluşturuyor. Bitdefender'ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Laykon Bilişim'in Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu ise global antivirüs yazılım şirketinin dünyadaki ve Türkiye'deki gelişimini, "15 yıldır kullanıcıların güvenliği için çalışan ve emek harcayan böyle büyük bir ekibin parçası olmak bize mutluluk veriyor. Bitdefender Türkiye olarak Bitdefender'ın uluslararası arenada edindiği tecrübeyi ve gerçekleştirdiği yenilikleri Türkiye pazarında kullanıcılarla buluşturmaya devam edeceğiz." sözleriyle ifade etti.

Okuyucu Yorumları