Sıcağa Dayanıklı Endüstriyel PC...

DataStar, Shuttle'ın yeni 'hepsi bir arada' dokunmatik ekranlı PC modelini satışa sundu.

Sıcağa dayanıklı PC!

Shuttle'ın Türkiye distribütörü DataStar, yeni dokunmatik ekranlı hepsi bir arada PC modelini satışa sundu. Shuttle X50V4 model PC, iç ve dış ortamlarda, 40 derece sıcaklığa kadar çalışabilen, ince, küçük ama güçlü bir PC. 42 milim inceliğindeki sistem, kiosklar başta olmak üzere farklı cihazlara monte edilerek de kullanılabiliyor.

Çift çekirdekli güçlü işlemcisi sayesinde her tür uygulamayı rahatlıkla yapabilen X50V4, 15. inç boyutunda dokunmatik ekranı sayesinde çok rahat kullanılabiliyor. Bu nedenle kiosklar için çok uygun bir PC olan sistem, toz ve su sıçramasına karşı sertifikalı ve dış mekanlarda da rahatlıkla kullanılabiliyor. Yazın sıcakta, kışın ise soğukta sorusuz çalışan ürün, 0-40 derece arası sıcaklığa dayanabilecek şekilde üretilmiş. Ayrıca yağmurdan da etkilenmiyor.

Full HD kamera ve HDMI desteği

Full HD kameraya sahip olan Shuttle X50V4 ile konferans görüşme gibi uygulamaları da yapmak mümkün. Üründe ayrıca HDMI desteği de bulunuyor. PC'nin arka paneline HDMI bağlantısının yanı sıra üç farklı görüntüyü destekleyen iki monitör bağlanabiliyor.

Intel Celeron 2957U 1.4GHz çift çekirdekli işlemci kullanan ürün, fansız tasarıma sahip. Bu nedenle hem daha az enerji harcayan sistem hem de sessiz çalışıyor. 7 gün 24 saat çalışabilecek şekilde tasarlanıp üretilen Shuttle X50V4, hem kablolu hem kablosuz ağ desteği sunuyor. Kablosuz ağ bağlantı hızı 300Mbps'ye ulaşabilen sistem bu sayede her tür ağ ortamında kullanılabiliyor. Aynı zamanda sistemin arka panelinde USB 3.0 girişleri de bulunuyor. Shuttle X50V4'de USB'den bağlanan cihazları hırsızlığa karşı korumak için dahili USB girişi yer alıyor. TV ya da 3G modülleri şasinin içinde yer alan USB girişine bağlanarak korunmuş oluyor.

Ürüne eski ya da yeni nesil yazıcı, barkod ürünleri vb. bağlanabiliyor. Bunun için isteğe bağlı olarak COM ve LPT girişleri sisteme eklenebiliyor. Depolama konusunda da kullanıcıya esneklik sağlayan sistemde SATA 6Gbps yüksek hızlı depolama birimi yer alıyor. Ayrıca PC'ye 2.5 inçlik sabit disk ya da SSD de bağlanabiliyor. Duvara ya da cihaza monte edilerek kullanılabilen ürünün montajı da çok rahat. VESA montaj standardı sayesinde, sistem ayak gerekmeden duvar dahil her yere monte edilebiliyor.

Okuyucu Yorumları