Siemens ADSL Pazarı’na Güçlü Giriyor

150 yılı aşkın bir süredir telekomünikasyon alanında birçok ilke imza atan Siemens, ADSL ürünlerini Türkiye'de Siemens Kurumsal Şebekeler Birimi kanalı ile pazara sundu.

Siemens ADSL Pazarı’na Güçlü Giriyor

Siemens, SpeedStream® ADSL CPE* çözümlerini Türkiye’ye taşıyor. Siemens Enformasyon ve Komünikasyon Şebekeleri Grubu Kurumsal Şebekeler Birimi tarafından pazara sunulan ve Armada Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic.A.Ş. ile Neteks İletişim Ürünleri Dağıtım A.Ş. tarafından dağıtımı gerçekleştirilecek olan üç yeni ADSL CPE ürünü, 08 Haziran 2004’de Swissotel’de gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

150 yılı aşkın bir süredir telekomünikasyon alanında birçok ilke imza atan Siemens, ADSL ürünlerini Türkiye'de Siemens Kurumsal Şebekeler Birimi kanalı ile pazara sundu. Siemens’in, Genişbant CPE ürünleri ile ilgili olarak yoğunlaştırdığı çalışmaları sonucunda geliştirilen ve Siemens marka ve hizmet devamlılığı güvencesi ile sunulan ürünler, farklı kategorilerde kullanıcılara hitap edecek. Geniş bir son kullanıcı kitlesine sahip olacak olan ürünlerin, satış sonrası desteğinin müşteri memnuniyeti açısından çok önemli olduğunun farkında olan Siemens Kurumsal Şebekeler Birimi, bu konuda kendisini farklılaştırmak amacıyla hazırlıklarını tamamladı.

Okuyucu Yorumları